CALATORIE SPIRITUALA PERU

Principalele ingrediente vitale care fac din Peru un loc atat de important sunt, vindecarea si transformarea.

Iti doresti cu adevarat sa traiesti o experienta magica? Vino alaturi de noi intr-o calatorie uimitoare de trezire spirituala prin tinuturile sacre si magice din Peru. Aceasta calatorie spirituala ne ofera posibilitatea de a pasi intr-o experienta cu adevarat magica, fiind purtati catre cele mai inalte nivele ale constiintei prin practicarea de ritualuri si ceremonii de vindecare oferite de catre samanii Shipibo si Q’ero, in unele dintre cele mai puternice site-uri din Peru.

In aceasta calatorie sunteti invitati sa simtiti in linistea naturii, bataile inimii Pachamama (Mama Pamant) in vibratiile transformatoare ale civilizatiei antice Inca. Atingem usor memoria ancestrala, cand vom explora ruinele Incase, permitand inimii sa se deschida la descoperirea tainei si experientei mistice pe care Mama Pamant ne-o ofera fiecaruia dintre noi. Primim binecuvantarea muntilor sacrii, Apus si ne purificam spiritul prin intermediul plantelor sacre alaturi de maestrii samani autentici.

De ce Peru?
Peru este o tara ca nici o alta. Este un loc care fie te cheama, fie nu. Daca citesti acest anunt, atunci inseamna ca ai simtit deja cu siguranta chemarea de a veni aici! Peru este una dintre cele mai frumoase, interesante si mistice tari pe care probabil iti doresti sa o vizitezi si aici gasesti intr-adevar placerea sa-ti traiesti propria aventura spirituala. Daca doresti sa te conectezi mai profund cu Pachamama (Mama Pamant), sa vezi locuri minunate care iti vor lua respiratia si vrei sa inveti despre intelepciunea spirituala straveche a samanilor, acum mai mult ca oricand, ai ocazia sa alegi locul unde trebuie sa fii.

Intelepciunea antica in lumea moderna:
Din pacate, culturile occidentale au pierdut aproape complet legatura cu traditiile spirituale antice care prosperau inainte de a fi etichetate ca distructive de avalansa, aproape de neoprit, a religiei organizate. Au fost decimate traditiile samanice si ’’pagane’’ in Europa, s-a facut o incercare destul de buna pentru a face acelasi lucru si in Peru, dar din fericire nu au avut destul de mult succes. Multe dintre vechile traditii spirituale si samanice din Peru au supravietuit atacului pentru ca samanii au reusit sa stea ascunsi timp de mai multe sute de ani. Acum, pentru ca lumea in cele din urma incepe sa se trezeasca, aceste traditii sunt re-descoperite si re-invatate.

Un teren plin locuri sacre si minuni naturale:
Peru inseamna acasa pentru multi dintre noi, dar si cele mai multe dintre locurile misterioase si inspiratoare de pe planeta. Lista locurilor pe care le vom vizita in Peru include Ausangate(Muntele curcubeu), Machu Picchu, Ollantaytambo, Pisaq, Moray, Cusco, Saqsaywaman, Q'enqo, Tipon plus multe alte minuni naturale, cum ar fi uimitoarea jungla Amazoniana.


De ce jungla?

O calatorie sacra in Peru nu ar fi completa fara a avea experienta cu Mama Vindecatoare, liana sacra a sufletului. Ea este mama tuturor plantelor, mama tuturor medicamentelor si in opinia mea, un dar de la Dumnezeu pentru omenire. Nu exista cuvinte care sa poata descrie in mod adecvat ceea ce se poate intampla cu tine in timpul unei experiente, avand in vedere ca este o planta maestru de pe aceasta planeta care poate schimba vietile oamenilor atat de radical, de repede si de complet intr-o perioada scurta de timp. Planta maestru poate aduce vindecare pe fiecare nivel al fiintei voastre - fizic, mental, emotional si spiritual. Experienta poate fi uneori coplesitoare si intensa, dar cu siguranta iesim din aceasta experienta simtind stralucirea si lumina din noi. Anul acesta vor fi 10 zile in care vom lucra cu plantele. In acesta perioada vom urma o dieta pe care samanii Shipibo o tin in mod normal foarte mult timp, pentru vindecare si pentru a invata medicina plantelor.

Valea Sacra a incasilor:
Dupa ce parasim Cusco ne vom indrepta catre Valea Sacra a incasilor, o vale magnifica, cu privelisti uimitoare, care de fiecare data reuseste sa ne taie rasuflarea! Acesta este unul din locurile noastre preferate din Peru si energia din vale este incredibila. Nu este greu de inteles de ce aceasta vale a fost considerata atat de sacra de catre samanii incasi. Aici vom petrece 7 zile in care vom vizita mai multe locuri frumoase, printre care: Pisac - Un sat frumos, situat sub unul dintre cele mai impresionante temple Inca din Valea Sacra. O ruina mare care se desfasoara in jurul unui munte, avand o parte care contine Templul Soarelui. Ollantaytambo este un oras si un site arheologic Inca situat la o altitudine de 2792 m care in timpul Imperiului Inca a fost proprietatea regala a imparatului Pachacuti, care a construit orasul si un centru ceremonial. Moray - acest site incredibil contine multe terase agricole concentrice. Studiile atesta ca a fost un laborator agricol in care incasii au creat diferite micro-climate cu scopul de a creste o mare varietate de culturi.

Machu Picchu - orasul pierdut al incasilor:
Machu Picchu a fost desemnat ca fiind una dintre minunile lumii si nu e greu de inteles de ce. Acesta este cu adevarat o realizare uluitoare care ne va umple cu veneratie si uimire din momentul in care ajungem acolo. Doar pasind in acest loc este suficient pentru a-ti ridica constiinta la un nivel cu totul nou! Machu Picchu este cunoscut ca "orasul pierdut al incasilor", "Orasul Luminii pentru initiati"! Este un loc de putere antica, foarte sacru, alimentat de retele energetice naturale foarte puternice. Convingerea samanica este ca Machu Picchu a servit ca un centru de initiere pentru cunostinte superioare.

Aceasta este o calatorie sacra pentru cei care sunt interesati de abilitatile lor si de extinderea propriei constiinte.

Ne place sa facem apel la oamenii care au descoperit spiritualitatea din ei insisi. Aceasta este o calatorie in care numele jocului este echilibrul si integritatea.

Pentru a avea o experienta armonioasa poti lua in considerare aceasta calatorie in cazul in care:
• Esti sincer si deschis cu tine insuti
• Cauti sa aprofundezi intelegerea spirituala si extinderea constiintei
• Ai simtul umorului si nu te iei prea in serios
• Iti place sa urezi bun venit provocarii de a fi in afara zonei de confort
• Iti place sa calatoresti impreuna cu alte persoane
• Ai spiritul tanar, indiferent care este varsta ta fizica

Pe parcursul acestei calatorii vom calca pe urmele celor multi, care au fost aici inaintea noastra... si totusi vom descoperi unicul, povestea noastra proprie in acest peisaj uluitor.

Programul calatoriei:
- 14 August – 31 August 
- 14 August – Aterizam in Lima unde ramanem peste noapte
- 15 August – Zburam din Lima in Cusco de unde vom merge in Valea Sacra - Pisaq
- 16 August – Vizitam site-ul Pisaq unul dintre puternicele locuri din Peru si vom avea prima ceremonia cu Samanii Q’ero
- 17 August – Vizitam site-ul arheologic Ollantaytambo si vom participa la a doua ceremonie cu shamanii Q’ero
- 18 August – Plecam la Machu Picchu unde ne petrecem ziua conectandu-ne cu energía locului, dupa care revenim in Ollantaytambo
- 19 August – Plecam din Ollantaytambo vizitam Moray, unde avem a treia ceremonie cu samanii Q’ero, dupa care ne intoarcem in Cusco
- 20 August – Vom vizita Muntele Ausangate - Muntele Curcubeu care are o mare semnificatie in traditia Inca.
- 21 August – Vom vizita site-urile arheologice de langa Cusco Saqsayhuaman si Tambomachay, Qenqo, Puca Pucara.
- 22 August – Plecam din Cusco spre Iquitos unde vom avea 9 zile de dieta cu plante 
- 22 August – 31 Octombrie – Dieta cu plante, sauna, baie cu plante 
- 31 August – Plecam din Iquitos spre Lima si apoi spre Bucuresti

Costul Calatoriei:  Costul total al calatoriei este de 3600 EURO in care sunt incluse: 

• Toate zborurile interne Peru (Lima-Cusco-Iquitos-Lima)
• Cazarea in hoteluri de 3-4 stele in Valea Sacra, iar in Iquitos vom sta la lodge unde se va tine dieta cu plante si ceremoniile cu Ayahuasca.
• Cazarea si toate mesele inclusiv pentru excursii.
• Transportul cu autocarul pe toata durata calatoriei.
• Biletele de tren si taxele de intrare in Valea Sacra si Machu Picchu
• Dieta si sesiunile cu Ayahuasca
• Ceremoniile si initierile cu shamanii Q’ero
• Ghid si Traducator

Nu Sunt Incluse:
• Biletul de avion Romania - Peru pe care daca il achizitionam din timp se poate lua mai ieftin (900EUR)   
• apa, sucurile si restul bauturilor pe care fiecare va dori sa le serveasca si eventualele atentii pentru ghizi si soferul nostru.
• Sesiunile individuale de vindecare cu samanii, costul unei sesiuni individuale cu samanii Q’ero fiind de 50 USD.

Plata Calatoriei:
• La inscriere se plateste suma de 600 EUR
• Pana in data de 15 Iunie 2020 se va plati suma de 1500 EUR din costul calatoriei.
• Diferenta 1500 EUR din costul calatoriei se va achita pana in fata de 1 August 2020.

Inscrierile se pot face pana cel tarziu 1 Iulie 2020.

Pentru inscriere va rugam sa accesati butonul de mai jos:.

Pentru alte detalii ne puteti contacta pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0740033026

Acte Necesare:
• pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie
• asigurarea medicala obligatorie

Rezervarile sunt personalizate si nu se poate returna avansul dat la inscriere, pentru ca sunt percepute penalitati pentru orice rezervare anulata.

Va astept cu drag!
Vasile Sturzu

Go to top