Roata Medicinei

Acest curs are rolul de a ne pune in contact direct cu energiile si propriile povesti create atat de noi cat si de ceilalti, pentru a putea intelege, vedea si iesi din tiparele, programele si toate conditionarile impuse sau autoimpuse, astfel incat sa descoperim Adevarul si sa ne intarim credinta in sinele divin, cel dat sa fim de la Dumnezeu.

Medicina Energetica

Medicina Energetica Samanica este un curs de pregatire ca practician in medicina samanica, pentru care este necesara participarea la cursul Roata Medicinei. n timp ce Roata Medicinei reprezinta propria ta calatorie de vindecare, prin parcurgerea medicinei energetice samanice se aprofundeaza procesele de vindecare si transformare

Munay KI

Acest seminar este destinat celor care doresc sa se descopere pe sine, sa ajunga sa inteleaga si sa descopere propriul adevar, sa iși depaseasca blocajele generate de propriile limitări mentale si emotionale acumulate, reprimate in decursul timpului. Este seminarul care face introducerea in aceasta traditie si ne pune in contact cu principiile de baza .

Ayni Journey

In aceasta calatorie sunteti invitati sa simtiti in linistea naturii, bataile inimii Pachamama (Mama Pamant) in vibratiile transformatoare ale civilizatiei antice Inca. Atingem usor memoria ancestrala, cand vom explora ruinele Incase, permitand inimii sa se deschida la descoperirea tainei si experientei mistice pe care Mama Pamant ne-o ofera fiecaruia dintre noi.

Arhetipurile - cine eşti tu?

Archetypes. Who Are You? - Caroline Myss

  Eu consider că inconştientul colectiv, cum l-a numit Jung, reprezintă Reţeaua noastră interioară - o reţea psihică interconectată, de mare viteză, care ne conectează cu fiecare fiinţă umană, printr-un sistem vast de arhetipuri. Fiecare arhetip reprezintă un program de computer, realizat de propriul set de mituri specifice şi propriul tezaur de simboluri şi legende culturale, asociate fiecărui mit.
   Arhetipurile comunică în plan psihic, prin bănuieli, imbolduri intuitive, presimţiri, "fiori" care îţi trec pe şira spinării şi alte senzaţii fizice. Ştiu cum să-mi interpretez limbajul fluent al intuiţiei, întrucât mă simt în largul meu cu aceste senzaţii lăuntrice. Ele nu sunt în conflict cu cele cinci simţuri, ci le completează de minune. Mintea mea se bazează pe intuiţie, formând un parteneriat care lucrează armonios.
   Cea mai frumoasă descoperire cu privire la arhetipuri este că ele te fac să conştientizezi sincronicitatea, semnele, simbolurile şi coincidenţele importante, care ne apar în viaţă şi ne atrag imediat atenţia. Ele îţi spun când să te opreşti, să înaintezi sau să stai pe loc - dar, indiferent de indicaţii, ştii, intuitiv, că trebuie să le urmezi. Faptul de a fi atent la binecuvântările şi avertismentele acestor semne îţi dă multă putere. Iar cu ea, minunile încep să apară în viaţa ta, una după alta.
   Fiecare gând, sentiment, senzaţie şi vibraţie umană e transmisă instantaneu prin această reţea arhetipală, transferând acel element comun al experienţei umane: puterea. Orice lucru pe care îl faci, spui, gândeşti, anticipezi, îl ai în vedere sau care te macină este realizat cu ajutorul puterii mentale. Puterea este singurul element pe care îl au în comun toate acţiunile tale - de când te naşti, până când mori. în viaţa ta, totul este legat de negocierea puterii - şi toată această putere circulă prin reţeaua arhetipală.
   Gândeşte-te de ce faci alegerile pe care le faci şi ce te motivează să acţionezi aşa cum o faci. Până la urmă, alegerile tale se bazează pe calculele pe care le faci cu privire la putere: Ceea ce fac sau spun acum îmi va întări sau îmi va slăbi puterea de sine? Ar trebui să tac? Să vorbesc? Să fiu sincer? Ar trebui să-mi urmez intuiţia sau să caut mai multe informaţii? Care e cea mai bună variantă, în acest caz? Un lucru foarte simplu - cum ar fi să ceri o a doua părere despre un restaurant sugerat de un prieten - poate fi descurajant. Cei mai mulţi gândesc: Mai bine să fiu de acord şi să merg cu grupul.
   De ce reducem însă fiecare alegere la un calcul de putere, care e transmis în reţeaua energetică? Pentru că suntem cu toţii conectaţi şi facem parte din aceeaşi ţesătură a vieţii. Ne naştem conectaţi la această Reţea interioară de putere, venind pe lume cu un bagaj plin de adevăruri şi înţelepciune, caracteristice experienţei umane. Ele sunt lucrurile pe care le ştim în mod inerent - cum ar fi înţelegerea profundă despre ceea ce este corejct şi greşit. Ele sunt înscrise în ADN-ul nostru. Nu suntem însă conştienţi de aceste adevăruri din ADN-ul nostru, încă de la naştere; le conştientizăm pe măsură ce ne maturizăm. Aceasta este o cunoaştere sacră, care trebuie trezită, stimulată din interior şi recunoscută într-un mod intuitiv - nu cu mintea raţională. Dacă te-ai întrebat vreodată care este adevăratul tău scop în viaţă sau ţi-ai spus "Trebuie să descopăr ce este cu adevărat important pentru mine", ai început deja procesul. Imboldurile acestea lăuntrice sunt o invitaţie să te trezeşti, să porneşti în căutarea sinelui tău autentic.
   Ne atrag poveştile cu Eroi străvechi, care pleacă în arhetipala Călătorie a Eroului - căutarea solitară de descoperire a sinelui real. In găsirea unei căi către acea cunoaştere sacră şi preţioasă - despre cine eşti cu adevărat - atingi o stare de pu-tere lăuntrică. Aceasta este esenţa încrederii de sine autentice, Sfântul Graal al căutării lăuntrice.
   Stai o clipă şi analizează întrebarea care stă la baza acestei cărţi: Cine eşti, de fapt? De-a lungul vieţii, toţi ne întrebăm, de multe ori şi în multe feluri, Cine sunt? - dar, pentru a scoate la lumină răspunsurile, din adâncul fiinţei noastre, avem nevoie de limbajul adecvat. Ne punem această întrebare pentru că, de fapt, căutăm să înţelegem de ce am primit darul acestei vieţi: De ce m-am născut? Această întrebare marchează o deschidere arhetipală, un punct de cotitură, în dorinţa noastră de a ne cunoaşte mai profund. Simbolizează o maturizare, în care trecem de la a ne defini prin ceea ce deţinem, la a dori să ne cunoaştem prin ceea ce putemface,fi sau dărui. Există în mine arhetipul Artistului? M-am născut pentru a fi un Vizionar? Ca să cunoşti adevărul mai profund despre tine însuţi, trebuie să călătoreşti înăuntrul tău, la puterea arhetipurilor tale.

Preluat din cartea Archetypes - Who Are You? - Caroline Myss 

Abonare Newsletter

Agua de Florida - Peru

Agua de Florida 270 Ml - 65 Ron

Lemn De Palo Santo

Este disponibil sub forma de pachete de: 10 bete, 80 bete, 160 bete, lungime 10 cm.

Ulei Esential de Palo Santo

Ulei Esential 100% Pur si Natural prelucrat cu responsabilitate, disponibil in sticlute de 10ml - 55 Ron

Colonia de Ruda

Agua de Ruda 221ml - 60 Ron

Colonia de Flor de Naranja

Colonia de Flor de Naranja 221ml - 60 Ron

Colonia de Kananga

Agua de Kananga 221ml - 60 Ron

Go to top