Retreat Samanic - Intelepciunea Andina - Octombrie 2021

Sunt bucuros sa va prezint un nou eveniment menit sa ne introduca si mai mult in tainele si traditia Samanilor Q’ero, pe care il voi sustine alaturi de Eduardo Chura Apaza din Peru.

Dupa mai multi ani in care am transmis cunoasterea samanilor Q’ero in formele deja cunoscute(Seminarii de Introducere Munay Ki si cursuri - Roata Medicinei si Medicina Energetica plus Calatorii in Peru), a sosit momentul sa patrundem mai adanc in cunoaterea pe care samanii Q’ero o au si au pastrat-o timp de secole din generatie in generatie.

Samanii Qero ascunsi in muntii Anzi timp de secole, au pastrat cultura si traditiile lor ancestrale stiind ca omul coexista in stransa relatie cu natura si tot ce il inconjoara, conexiune de care avem nevoie si noi.

Comunitatea Q’ero este un loc magic si misterios, plin de energie. Ei au grija si au pastrat toata cunoasterea prin preotii si preotesele Q’ero, numiti P’aqo si Nusta, care la randul lor impartasesc cu noi astazi modul lor de a vedea, de a trai si de a simti lumea conform traditiilor Andine.

Pentru a putea percepe o parte din aceasta intelepciune si cunoastere andina, vom fi ghidati intr-un retreat de trei zile de unul dintre samanii Q’ero, Don Eduardo Chura Apaza, alaturi de care vom petrece aceste zile in ritualuri si ceremonii menite sa aduca claritate si intelegere pentru fiecare dintre noi, astfel incat sa ne putem regasi simtind puterea energetica a Apus(Muntii Sacri) si Pachamama(Mama Pamant).

Don Eduardo Chura Apaza s-a nascut in Comunitatea Q’eros, cunoscuta sub numele de (ultimul inka ayllu), care cultiva si dezvolta intelepciunea si cunostintele despre vindecarea ancestrala (preotul andin), facand parte dintr-o lunga linie de maestri ai medicinei andine, a oamenilor Q’eros, efectuand ceremonii si vindecari cu intentia de a raspandi invataturile sacre ale tatalui sau Don Francisco Chura Flores, care este cunoscut ca fiind Preot Andin sau mare Paqo (Pampamisayoq) la nivel international.

Don Eduardo Chura Apaza este mostenitor, profesor, saman, preot andin sau Paqo (Pampamisayoq), cu o vasta experienta de peste 20 de ani, dezvoltand cunostintele despre medicina ancestrala andina, vindecarea spirituala, mentala si fizica, accesand constiinta umana prin meditatie, ceremonii si carpay (initiere spirituala) in locurile energetice pe care PACHAMAMA (Mama Pamant) ni le ofera si APUS (muntii sacri), intelegand ca pentru cosmoviziunea andina toate elementele naturii au energie vie.
 .

Avand in vedere toate acestea vom petrece trei zile in ritualuri si ceremonii menite sa ne ghideze spre vindecarea noastra, conectandu-ne la intelepciunea muntilor sacrii “APUS” si vom avea urmatoarele ceremonii:
- Jampi Carpay - APU Veronica
- Chumpi Carpay – APU Pachatusan

- Auny Carpay - APU Sacsayhuaman
- Pampa Misayoc Carpay – APU Ausangate
- Taytachis Carpay – APU Ausangate
- Musoq Carpay – Q’eros Grande
- Alto Misayoc Carpay – APU Huamanlipa
- Kuraq Aqulliq Carpay – APU Huayruruni
- NuSta Carpay - Mama Simona

Poate participa oricine, chiar daca ati mai interactionat sau nu cu aceasta cunoastere, fiind un retreat in care se vor transmite si informatiile de baza ale acestei traditii, astfel incat la finalul retreatului sa dobanditi unelte menite sa va ajute si sa va sustina in continuare in evolutie asumandu-ne propria putere si vindecare.

Cursul va fi tinut in conditii de siguranta, conform regulilor de protectie contra Covid. Participantii vor fi anuntati despre masurile adoptate pentru luna Octombrie.
Pentru ca am planificat sa fie un grup de ca. 50-60 de persoane, luam in considerare posibilitatea solicitarii unui test antigen efectuat cu max. 72 de ore inaintea cursului.

Data Retreat: 22– 24 Octombrie, In data de 22 incepem la ora 11:00.

Locatia: Retreat-ul se va tine la Pensiunea Panicel, pensiune situata in Rasnov iar costurile de cazare si masa sunt urmatoarele:
- Cazare camera single – 116 Ron cu mic dejun inclus
- Cazare camera dubla – 88 Ron cu mic dejun inclus
- Mese: pranz – 39 Ron; Cina – 31 Ron

Detalii despre locatie gasiti aici: https://www.panicel.ro/

Costul Retreat-ului:
Contributia dumneavoastra pentru reatreat este de 750 Ron. La inscriere se plateste un avans de 350 Ron urmand ca diferenta sa fie achitata inainte de inceperea cursului.

Plata atat pentru Retreat cat si pentru cazare se va face tot la noi. Dupa inscriere se va emite factura atat pentru retreat cat si pentru cazare.
 
Inscrierea se face completand - Formularul de inscriere - pe care il gasiti apasand butonul de mai jos.

Sau pe email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Date de contact:
Vasile Sturzu
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +40740033026

Sesiuni individuale Bucuresti:
In Bucuresti in perioada 25-30 Octombrie se vor sustine sesiuni individuale de vindecare, costul unei sesiuni este de 300 Ron.

Progrmarile se fac telephonic sau pe mail:
Telefon: 0740033026
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Va asteptam cu drag sa petrecem impreuna clipe de neuitat!
Munay Sonqo!
Vasile Sturzu

Go to top