­

Intreaga creatie este o expresie a divinitatii, insa sunt locuri sacre in care se simte prezenta Divina intr-un mod cu totul diferit fata de viata de zi cu zi. O calatorie initiatica te poate ajuta sa intelegi anumite lucruri care pana acum iti erau straine sau chiar sa iti schimbi conceptia de viata intr-un mod armonios si echilibrat.

O calatorie initiatica iti ofera posibilitatea sa vizitezi si sa te conectezi cu alte culturi si traditii, cu energiile locurilor sacre, sa inveti despre tine si despre multiplele posibilitati pe care le ai astfel incat sa traiesti experiente spirituale autentice si sa accesezi noi stari de constiinta.

Calatoriile sunt o forma de cunoastere si de evolutie a omului pe fiecare nivel. Prin contactul cu lumi si culturi diferite avem sansa sa evoluam integrand experimenta, cunoasterea si noile energii.

Te invitam sa te aventurezi alaturi de noi intr-o calatorie de suflet care te va uimi si emotiona cu siguranta.

Alege sa-ti petreci vacanta calatorind si descoperind tainele minunatelor locuri sacre dar si magia ceremoniilor alaturi de samanii din Anzi si Jungla Amazoniana.

Calatoriile Ayni Experience sunt urmatoarele:

Calatorie Initiatica in Peru - Iulie 2023

Iti doresti cu adevarat sa traiesti o experienta magica? Vino alaturi de noi intr-o calatorie uimitoare de trezire spirituala prin tinuturile sacre si magice din Peru. Aceasta calatorie spirituala ne ofera posibilitatea de a pasi intr-o experienta cu adevarat magica, fiind purtati catre cele mai inalte nivele ale constiintei prin practicarea de ritualuri si ceremonii de vindecare oferite de catre samanii Shipibo si Q’ero, in unele dintre cele mai puternice site-uri din Peru.

In aceasta calatorie sunteti invitati sa simtiti in linistea naturii, bataile inimii Pachamama (Mama Pamant) in vibratiile transformatoare ale civilizatiei antice Inca. Atingem usor memoria ancestrala, cand vom explora ruinele Incase, permitand inimii sa se deschida la descoperirea tainei si experientei mistice pe care Mama Pamant ne-o ofera fiecaruia dintre noi. Primim binecuvantarea muntilor sacrii, Apus si ne purificam spiritul prin intermediul plantelor sacre alaturi de maestrii samani autentici.

Detalii si Inscriere
­