­

Procesul de Extractie

In timpul procesului de iluminare sunt arse cele mai multe energii din campul energetic de lumina, dar sunt unele energii toxice ce se pot cristaliza, devenind ca niste obiecte materiale, care sunt imposibil de transformat prin procesul de iluminare. Uneori sunt ca lemnul carbonizat, care nu mai arde. Aceste energii cristalizate se incorporeaza in corpul fizic. Samanii din Amazon cred ca energiile cristalizate sunt rezultatul magiei negre sau al vrajitoriei. Am descoperit ca aceste energii pot fi cauzate de furie, invidie sau ura, indreptate catre noi de catre o alta persoana. Uneori sunt si resturi energetice - amintiri despre cum am murit, cum am fost raniti sau cum am fost ucisi intr-o existenta anterioara.

Cand ne aflam in relatii sau situatii de viata incarcate de negativitate, sistemele de aparare ale corpului de lumina pot deveni coplesite. Energia negativa indreptata spre noi se poate cristaliza si se incorporeaza in corpul fizic. Acest lucru se intampla pe o perioada de saptamani sau luni. Aceste energii de regula nu ne apartin, dar important este sa vedem si care sunt cauzele care artag aceste energii. De cele mai multe ori inclusiv tiparele noastre sunt incarcate de negativitate ceea ce duce la acelasi gen de energii cristalizate in campul nostru. Deoarece energia a devenit aproape materiala, trebuie extrasa manual. Extractia are loc numai dupa ce prin procesul de Iluminarea a fost eliminata din campul energetic de lumina incarcatura acumulata.

Creierul limbic ia simbolic ad litteram o situatie de viata asociind trauma cu un obiect sau element fizic imaginar sau care chiar exista in fata noastra in acel moment. Cand am fost tradati, spunem ca am fost "injunghiati pe la spate", deoarece simbolic avem senzatia ca asa este. Astfel de sentimente si emotiile intense care le insotesc creeaza depozite de energie stagnanta in campul energetic. Cu cat timpul de recuperare este mai mare dupa o tradare, cu atat mai mult energiile se cristalizeaza. In cele din urma, incepe sa dobandeasca forma unui pumnal blocat in spate, deoarece acesta este modul in care creierul nostru limbic percepe. Cand suferim de tulburari cardiace, aceste energii pot lua forma unei benzi metalice care strang inima sau o carapace de otel care tine sentimentele noastre blocate. De asemenea, abuzul sexual apare adesea ca o sageata care strapunge abdomenul inferior, avand imprimturi si in chakra sexualitatii si iubirii de sine.

Energiile cristalizate din vietile anterioare

Cateodata energiile cristalizate din interiorul corpului provin adesea din vietile anterioare. Au fost in noi atat de mult timp incat au devenit inglobate in tesutul corpului nostru de lumina. In timpul unei extractii, clientii vor descrie spontan imagini dintr-o epoca diferita - campul de lupta in care au fost abandonate pentru a muri, casele lor fiind arse si rudele ucise, sau altele. 

Extragerea energiilor cristalizate

Procesul de extractie consta in cateva etape care includ scanarea campului energetic de lumina al clientului, identificarea si extragerea energiei cristalizate. Intotdeauna efectuez procesul de extractie in timpul unei sesiuni de iluminare, pentru ca energia cristalizata este scoasa la suprafata campului energetic de lumina. Procesul de iluminare este echivalentul curatarii unei rani dupa care putem indeparta cioburile de sticla incorporate in piele.

Energiile negative sunt initial atrase de noi pentru ca exista o afinitate in noi. Noi atragem aceste energii spre noi, in acelasi mod in care atragem anumite tipuri de oameni catre noi insine. Fiecare forma de energie are o frecventa si o vibratie. Furia poate patrunde in campul nostru de energie luminoasa numai atunci cand vibratia furiei traieste in noi sau ura ne poate afecta numai atunci cand este prezenta in noi insine. Nu este suficient sa extragem energiile cristalizate care afecteaza un client. Afinitatile lor trebuie schimbate - ura de sine sau furia vindecata - astfel incat clientul sa nu atraga inca o data o energie similara. Procesul de iluminare vindeca afinitatile unui client fata de aceste energii prin curatarea si intensificarea frecventei la care se roteste o chakra. Odata cu cresterea vitezei si vibratiei unei chakre, incepem sa atragem energii pure, clare si benefice. 

Energii si entitati intruzive

O energie cristalizata se incorporeaza in corp. O entitate intruziva se asimileaza in sistemul nervos central. Multe probleme psihologice si fizice sunt cauzate sau exacerbate de entitatile intruzive. Acestea produc deseori anxietate, depresie, dependente, schimbari de dispozitie si o serie de alte simptome.

Entitatile intruzive sunt spirite destrupate prinse intre aceasta lume si urmatoarea. Uneori, o entitate intruziva poate fi una dintre vietile noastre anterioare, care a fost trezita din inconstientul nostru si doreste sa traiasca din nou; luptand astfel cu sinele nostru prezent pentru accesul la sistemul nostru central nervos. Entitatile intruzive se ataseaza de o chakra si prin aceasta se conecteaza la sistemul nervos central, unde intra intr-o relatie parazita cu gazda. Acestea sunt cele care cauta sa se hraneasca cu energie din lumea spiritului.

Energiile intruzive sunt fluide. Se strecoara in Campul Energetic de Lumina ca un val intunecat, infloritor. Acestea migreaza de la o chakra la alta, trecand prin sistemul nostru nervos. Entitatile intruzive sunt fixate de chakra prin care se hranesc. Adesea, o energie intruziva este atat de puternica incat apare ca o personalitate a noastra. In alte momente, o entitate pare atat de slaba incat sunteti convins ca aveti de-a face doar cu o stare de oboseala. Atunci cand persoanele care sunt deschise spiritual devin dezechilibrate din punct de vedere emotional, ele sunt tinte usoare pentru entitati intruzive parazitare. Aceste fiinte destrupate sunt atrase de un dezechilibru ca niste molii la o lumina. Nici o terapie psihologica nu va fi eficienta in tratarea acestei afectiuni. Cand aceste energii sunt extrase, vindecarea se poate produce mai repede.

Toata energia are constiinta, chiar si cea mai elementara si primitiva, astfel incat o energie intruziva poate sa aiba o personalitate umana. Atunci cand un vindecator intra pe energia intruziva poate simti mania, ura sau invidia apartinand persoanei care si-a indreptat gandurile impotriva clientului sau.

Entitatile intruzive sunt mai frecvente decat ne-ar placea sa credem. O entitate intruziva poate aparea ca unul dintre cele doua tipuri: unul din fostul nostru sine (o viata anterioara care sa trezit din mintea subconstienta) sau o fiinta destrupata care a patruns in campul nostru energetic de lumina. Entitatea intruziva poate fi o ruda sau un prieten decedat care vine la noi pentru asistenta. Cand o persoana moare dintr-o data intr-un accident sau sub anestezie in spital, se poate pierde intre aceasta lume si urmatoarea. El nu stie ca a murit si vine la noi pentru alinare. Il aducem in siguranta in corpul nostru luminos, la fel cum l-am duce in casa noastra daca ar fi ranit sau suferind. Energia lui se amesteca cu a noastra si incepe sa provoace dezechilbru in campul nostru energetic de lumina. Cand extrag o entitate intruziva din campul energetic, simptomele fizice si psihice ale clientului dispar adesea.

Entitatile intruzive se hranesc cu energia chakrelor si a sistemului nervos central. Nu exista o forma mai nutritiva de energie pentru ele. Ei se ataseaza de maduva spinarii prin una din chakre si sunt capabile sa experimenteze gandurile si sentimentele acelei persoane. Campul energetic de lumina are dificultati in a elimina aceste energii straine, spre deosebire de corpul fizic, care poate elimina elementele pe care nu le poate folosi prin urinare, deranjari intestinale, transpiratie si respiratie. Cand aceste energii au intrat in sistemul nervos central, trebuie sa le extragem cu ajutorul unui cristal.

O alta explicatie a "entitatilor" care mi se pare utila:

"Cand un suflet isi incheie o viata aici pe Pamant, in mod natural sufletul trebuie sa se intoarca in taramurile superioare ca sa-si reia calatoria evolutiva in acele regiuni. Cu toate acestea, in unele cazuri, un suflet poate nu este dispus sau nu poate sa se desparta complet de domeniul uman. Acesta poate fi dintr-o varietate de motive. Unul dintre cele mai frecvente motive implica dependentele de comportament cum ar fi, abuzul de alcool sau de droguri, dependenta de jocuri de noroc sau dependentele sexuale.

In astfel de cazuri, atunci cand sufletul (prin moarte) lasa corpul in care s-au format tiparele comportamentului de dependeta, acesta este atras de locuri sau de situatii in care oamenii sunt implicati in aceste comportamente, cum ar fi baruri, cazinouri de jocuri de noroc, bordelurile. Cu toate acestea, atunci cand sufletul nu mai este in corpul fizic, el poate doar observa alti oameni care sunt implicati in aceste comportamente, dar nu poate experimenta sentimentele. Singura modalitate prin care acestia pot face acest lucru este sa se imbine in intruparea unei persoane care este implicata in aceste comportamente si sa o experimenteze prin corpul persoanei respective. De prea multe ori, in astfel de cazuri, sufletul indraznet devine "prins" in corpul celuilalt si nu stie cum sa plece sau poate nu vrea sa plece.

Din perspectiva persoanei care a fost invadata, este ceea ce se numeste in mod obisnuit ca fiind "posedat" sau ca avand o "entitate" in corp. Cea mai buna protectie impotriva invadarii noastre de o astfel de entitate este aceea de a ne mentine un camp energetic puternic si sanatos si bineinteles, de a evita comportamentele degeneratoare de dependenta. Din pacate, drogurile si alcoolul slabesc campul energetic si fac o astfel de persoana deosebit de vulnerabila la intruziune.

Exista si alte situatii care in mod obisnuit atrag entitati. Cele mai frecvente sunt situatiile care implica "vulnerabilitate emotionala". Un exemplu ar fi o persoana deprimata dupa moartea unui membru al familiei sau a unui prieten. O astfel de persoana ar putea atunci sa atraga o entitate destrupata, care cu toate intentii bune, va incerca sa o consoleze. Daca entitatea nu este atenta, ea poate fi prinsa in corpul persoanei deprimate. Si adesea, asemenea prinderi continua mai multi ani. . . in unele cazuri, o viata.

Din perspectiva persoanei cu entitatea atasata, aceasta nu este niciodata o situatie sanatoasa, indiferent daca intentia initiala a entitatii era pentru placeri egoiste sau supunere compasionala. In primul rand, o entitate atasata este o scurgere la nivel energetic al corpului. In al doilea rand, poate duce la tulburari de personalitate. . . daca entitatea atasata are o personalitate puternica sau abuziva, aceasta poate uneori sa schimbe personalitatea persoanei implicate. In al treilea rand, avand o entitate atasata poate crea o distragere severa fata de planul de viata al persoanei implicate.

Am constatat ca, daca o persoana are o entitate atasata, este probabil ca vor avea mai mult de una. Cu cat are mai multe entitati o persoana, cu atat mai mare este scurgerea de energie din corpul energetic. Consideram ca multe din cazurile de sindrom de oboseala cronica, nu este decat o situatie in care este implicata o entitate atasata.

Cum se stie daca o persoana are una sau mai multe entitati atasate? Incoerenta in caracteristicile de personalitate este unul dintre indicatorii comuni . . . uneori placuta, dar uneori agresiva sau abuziva. De asemenea, o persoana cu entitati atasate tinde sa evite contactul vizual direct. . . entitatile se ascund "in interior" si se tem ca ar putea fi vazute. . . si intr-adevar ei pot fi vazuti de un terapeut spiritual calificat "

Procesul de iluminare pentru a finaliza vindecarea

O a doua iluminare trebuie sa urmeze intotdeauna dupa o extractie. Aceasta sterge orice afinitate/atasament pentru energie/entitate si completeaza vindecarea. Daca afinitatea/atasamentul nu este schimbata, o alta energie/entitate intruziva va prelua clientul afara. O extractie este un fel de divort. Poti sa extragem energia/entitatea, dar daca nu se schimba afinitatile/atasamentele, te vei casatori cu alta.

­