­

Ayni Experience Shamanic School pune la dispozitie o serie de cursuri si evenimente despre traditia spirituala Inca si caile prin care putem trai si lucra cu energiile vii existente in viata si in jurul nostru. Cursurile pe care le oferim deschid o perspectiva autentica in cunosterea abilitatilor detinute de vechii Inkasi si de toti descendentii nobili Inka, Q’ero. Cunostintele pe care samanii Q’ero le-au transmis de lungul mai multor generatii, care sunt invatate si astazi, sunt transmise in intraga lume intr-un mod authentic prin mai multi profesori care au simtit chemarea si au lucrat alaturi de ei.

Cursurile si evenimentele scolii ofera o imagine autentica in cunoasterea samanilor Q’ero, care isi pot urmari radacinile lor spirituale inapoi in timp pana la primul Inka Inkarri, fapt pentru care sunt apreciati si recunscuti in randul samaniilor din America de Sud. Samanii Q’ero traiesc in Anzii din Peru si sunt cunoscuti ca fiind gardienii vechii traditii, Pastratorii Pamantului, de multe popoare din America de Sud.

Pe langa cursurile si evenimentele scolii, punem la dispozitia celor care doresc sa urmeze aceasta cale si calatoiile in Peru unde lucram direct cu descendentii Q’ero si liniile de samani shipibo din jungla amazoniana.

Scopul scolii Ayni Experience este explorarea si transmiterea invataturilor spirituale, asa cum a fost facuta si de strabunii nostri.

Munay sonqo!

­