­

Retreat Samanic – Intelepciunea Andina a Shamanilor Q'ero

         
Sunt bucuros sa va invit din nou la un eveniment menit sa ne introduca si mai mult in tainele si traditia Samanilor Q’ero, pe care il voi sustine alaturi de Eduardo Chura Apaza din Peru. El este descendent Inca, facand parte din cei care pastreaza si transmit cunoasterea mai departe, fiind Pastratori ai pamantului, Pampamesayoq, asa cum este si tatal lui Eduardo, Don Francisco Chura Flores.

Dupa mai multi ani in care am practicat si transmis cunoasterea samanilor Q’ero in formele deja cunoscute, Seminarii de Introducere Munay Ki si cursurile - Roata Medicinei si Medicina Energetica, plus Calatorii in Peru, a sosit momentul sa patrundem mai adanc in cunoaterea pe care samanii Q’ero  o au si au pastrat-o timp de secole din generatie in generatie. 


Samanii Qero ascunsi in muntii Anzi timp de secole, au pastrat cultura si traditiile lor ancestrale stiind ca omul coexista in stransa relatie cu natura si tot ce il inconjoara, conexiune de care avem nevoie si noi.

Comunitatea Q’ero este un loc magic si misterios, plin de energie. Ei au grija si au pastrat toata cunoasterea prin preotii si preotesele Q’ero, numiti P’aqo si Nusta, care la randul lor impartasesc cu noi astazi modul lor de a vedea, de a trai si de a simti lumea conform traditiilor Andine. 

Pentru a putea percepe o parte din aceasta intelepciune si cunoastere andina, vom fi ghidati intr-un retreat de trei zile de Eduardo Chura Apaza, alaturi de care vom petrece aceste zile in ritualuri si ceremonii menite sa aduca claritate si intelegere pentru fiecare dintre noi, astfel incat sa ne putem regasi simtind puterea energetica a Apus(Muntii Sacri) si Pachamama(Mama Pamant).

Eduardo Chura Apaza casatorit cu Luisa Apaza s-au nascut in Comunitatea Q’eros, cunoscuta sub numele de (ultimul inka ayllu), ultimii descendenti Inca cu sange pur. Comunitatea Q’eros creste si dezvolta intelepciunea si cunostintele despre vindecarea ancestrala (preotul andin), facand parte dintr-o lunga linie de maestri ai medicinei andine, a oamenilor Q’eros,  efectuand ceremonii si vindecari cu intentia de a raspandi invataturile sacre ale tatalui sau Don Francisco Chura Flores, care este cunoscut ca fiind Preot Andin sau mare Paqo (Pampamesayoq) la nivel international.

Eduardo Chura Apaza  este mostenitor, profesor, saman, preot andin sau Paqo (Pampamesayoq), cu o vasta experienta de peste 20 de ani, dezvoltand cunostintele despre medicina ancestrala andina, vindecarea spirituala, mentala si fizica, accesand constiinta umana prin meditatie, ceremonii si carpay (initiere spirituala) in locurile energetice pe care PACHAMAMA (Mama Pamant) ni le ofera si APUS (muntii sacri), intelegand ca pentru cosmoviziunea andina toate elementele naturii au energie vie.

Avand in vedere toate acestea vom petrece trei zile in ritualuri si ceremonii menite sa ne ghideze spre vindecarea noastra, conectandu-ne la intelepciunea muntilor sacrii “APUS” si vom avea urmatoarele ceremonii:

Jampi Carpay  - APU Veronica

Chumpi Carpay – APU Pachatusan

Auny Carpay  - APU Sacsayhuaman

Pampa Misayoc Carpay – APU Ausangate

Taytachis Carpay – APU Ausangate

Musoq Carpay – Q’eros Grande

Alto Misayoc Carpay – APU Huamanlipa

Kuraq Aqulliq Carpay – APU Huayruruni

NuSta Carpay  - Mama Simona

Poate participa oricine, chiar daca ati mai interactionat sau nu cu aceasta cunoastere, fiind un retreat in care se vor transmite si informatiile de baza ale acestei  traditii, astfel incat la finalul retreatului sa dobanditi unelte menite sa va ajute si sa va sustina in continuare in evolutie asumandu-ne  propria putere si vindecare.

Locurile sunt limitate:
Am planificat sa fie un grup de maxim 45-50 de persoane, avand in vedere locatia unde vom desfasura retreatul si anume, Bozioru, in Muntii Buzaului. Vor fi posibilitati de cazare in camere dube sau triple.

Data Retreat: 22 – 24 Martie 2024. In data de 22 Martie incepem la ora 10:00.

Locatia: Retreat-ul se va tine la Pensiunea Runcosu, pensiune situata in Bozioru, Muntii Buzaului, iar costurile de cazare si masa sunt urmatoarele:

Cazare camera Dubla – 90 Ron  fara mic dejun inclus

Cazare camera Tripla –  70 Ron fara mic dejun inclus

Mese:  Mic dejun 35 ron, Pranz – 50 Ron; Cina – 35 Ron

Costul Retreat-ului:
Contributia dumneavoastra pentru reatreat este de 270 EURO. La inscriere se plateste un avans de 100 EURO urmand ca diferenta sa fie achitata in prima zi de retreat, atat cu cardul cat si cash.
 
Plata atat pentru Retreat cat si pentru cazare se va face tot la noi. Dupa completarea formularului de inscriere se va emite factura atat pentru retreat cat si pentru cazare. Plata se face in contul firmei Ayni Experience SRL.

Inscrierea se face completand formularul pe care il gasiti accesand butonul Vreau sa particip de mai jos:

Vreau sa particip

Sesiuni individuale Bucuresti:

In Bucuresti in perioada 25 - 26 Martie 2024 se vor sustine sesiuni individuale de vindecare, costul unei sesiuni este de 90 EURO.

Cei care participa la retreat pot face sesiuni individuale seara dupa ce terminam programul.

Sesiunile Individuale sunt sustinute de Eduardo.

Progrmarile se fac telefonic sau pe mail:
Telefon: 0740033026
Email: vasile.sturzu@ayni-experience.com
 
Va asteptam cu drag sa petrecem impreuna clipe de neuitat!

Munay Sonqo!
Vasile Sturzu

­