­

Procesul de Iluminare

Curatarea amprentelor de boala fizica si psihica de la sursa Activeaza Coprul de lumina si AND-ul

Lumea de astazi si-a pierdut echilibrul. Oamenii si recoltele sunt asaltate de microbi si virusuri. Arsenalele noastre de antibiotice se dovedesc rapid ineficiente. Procesul de Iluminare ne readuce in starea de echilibru astfel incat Universul sa poata functiona din nou spre binele nostru.

Procesul de Iluminare produce vindecarea, in trei feluri. Mai intai, distruge reziduurile si depozitele care se depun in peretii unei chakre. Acest lucru promoveaza longevitatea si intareste imunitatea. In al doilea rand, arde energia toxica din jurul inregistrarilor fizice si emotionale daunatoare, Combustibil pe care o inregistrare il foloseste pentru a se exprima. In cel de-al treilea rand, curata inregistrarile din Campul Energetic de Lumina. Procesul de Iluminare aduce vindecarea chiar la sursa, la nivelul de inceput al fiintei noastre. Atunci cand aceste inregistrari sunt sterse, emotiile si comportamentele negative pot fi rapid schimbate. Puterea sistemului imunitar este descatusata, astfel incat vindecarea fizica se accelereaza.

Fiecare amprenta din Campul Energetic de Lumina este legata de o chakra, prin intermediul careia isi elibereaza informatiile toxice inspre sistemul nervos central. Amprenta este sursa, chakra este conductorul, iar sistemul nervos este reteaua de distributie. Fiecare chakra contine o harta a taramului fizic si emotional al vietii voastre. Asa cum un lant muntos poate fi prezentat in mai multe feluri , printr-o harta aeriana, o harta care prezinta diferitele straturi ale pamantului, sau o harta demografica – tot astfel, chakrele contin harti ale experientei vietii noastre, interpretate in mod diferit. In prima chakra se afla hartile pentru supravietuire. In cea de-a doua sunt hartile emotionale – si asa mai departe. Ca sa intelegem mai bine problema unui client, se face o evaluare a chakrelor, pentru a determina care centru energetic este cel compromis. Astfel, aflam prin care chakra o inregistrare din Campul Energetic de Lumina ne informeaza despre starea sa emotionala si fizica.

Tot ceea ce este viu reprezinta lumina captata de materie. Balenele mananca plancton, care se hraneste cu lumina. Noi mancam plantele a caror hrana o constituie lumina. Totul este facut din lumina, chiar si energiile intunecate care blocheaza chakrele si alimenteaza inregistrarile. Asemenea unui bustean care trebuie pus in foc pentru a-si elibera lumina, aceste energii trebuie aprinse. Nu exista energii rele, exista doar energii care sunt „lumina” si ajuta viata, si energii „grele”, care nu pot fi digerate.

Procesul de Iluminare transforma energiile grele in lumina. Aceasta este o metafora pentru transformarea ranilor emotionale in surse de putere si de cunoastere. In mitologie, aceasta este calea vindecatorului. Printr-un proces alchimic va puteti transforma ranile intr-o sursa de curaj si forta. Fiecare rana emotionala contine lectii valoroase. Odata ce aceste lectii sunt invatate, clientul nu mai are nevoie sa retraiasca experienta dureroasa. Ranile inceteaza sa mai dicteze realitatea si devin daruri ale iubirii si puterii. Ceea ce a fost candva o poveste cumplita se poate transforma in pace si compasiune.

Lectiile sunt integrate la un nivel energetic. Atunci cand energiile toxice dintr-o chakra sunt arse, semintele naturale ale acelei chakre pot creste. Atunci cand frica nu mai salasluieste in noi, infloreste compasiunea. Atunci cand sentimentul de lipsa nu-si mai are lacasul in prima chakra, traim experienta iubirii abundente a Universului. Atunci cand durerea nu ne mai ocupa cea de-a treia chakra, putem schimba lumea. Arhitectura noastra luminoasa se schimba. Dupa cateva saptamani, urmeaza intelegerea intelectuala. Intelegerea urmeaza intotdeauna vindecarii. Schimbarea apare intai la nivelul energetic, apoi intervine intelegerea. In vindecarea cu Lumina, mintea poate intelege acest lucru, de abia dupa ce campul energetic si corpul se schimba, dar adevarata transformare nu poate fi niciodata precedata de minte.

Procesul de Iluminare transforma emotiile grele asociate cu trauma in energia hranitoare a vietii. Prin procesul de iluminare energiile grele sunt curatate dintr-o chakra la fel cum curatam o rana fizica, iar energiile prinse in jurul uni amprente vor fi arse si transformate in lumina.

Vindecarea psihologica ajuta la eliberarea energiilor emotionale prinse intr-o chakra permitandu-ne sa intelegem incidentul dureros care a fost sursa amprentei, dar nu este suficient pentru vindecare, deoarece amprenta nefiind stearsa aduna reziduri emotionale din nou in jurul amprentei, intr-o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, dupa care reapar comportamentele distructive. Prin procesul de iluminare odata cu arderea energiilor din jurul amprentei sunt arse si amprentele si astfel nu se mai poate produce acumularea de energii reziduale si comportamantele distructive dispar.

Procesul de iluminare poate provoca amintiri dureroase uneori. Amintiti-va ca acest lucru nu este un proces psihologic in care un client isi aminteste traumele din trecut si vorbeste despre ele cu un terapeut, iluminarea fiind un proces energetic. In loc sa povestim traumele prin care am trecut se poate simti durerea care a cauzat trauma sau un dus de energie care vine si curata durerea. La sfarsitul sesiunii clientul ajunge sa traiasca o stare de liniste si deseori fericire.

Beneficiile procesului de iluminare

Aici aveti o scurta lista a catorva din numeroasele efectele traite de clientii care au beneficiat de acest proces:

 • Eliberarea de depresie cronica; cresterea fericirii si multumirii de viata
 • Mai putine reactii la situatii si evenimente de viata care anterior provocau suparari emotionale
 • Cresterea capacitatii de a incorpora un sine mai iubitor
 • Scaderea ingrijorarii si cresterea increderii in Sursa si abilitatile proprii
 • Sentimente de luminozitate extinsa si legatura cu Dumnezeu
 • Claritate imbunatatita. Capacitate sporita de a percepe in mod obiectiv sinele si pe ceilalti din mediul inconjurator, fara distorsiunile programarii vechi
 • Abilitatea sporita de a primi indrumare de la Sinele Superior si de la alti ghizi si de a va conecta mai deschis la sincronitate
 • Libertate fata de obiceiurile si modelele profund inradacinate
 • Incetarea durerii fizice cronice si persistente

De ce ar trebui sa trecem prin procesul de "Iluminare"?

Oricine isi dorește sa duca o viata fericita si sanatoasa poate beneficia de vindecarea corpului de lumina.
Iata cateva motive pentru care ati putea ajunge la aceast proces:

 • Pentru a rupe obiceiurile pe care le-ati lucrat și tot lucrat, dar nu puteti scapa de ele (Fumatul, supraalimentarea, dependenta de droguri și altele ce se incadreaza ca dependente)
 • Pentru a putea opri tiparele recurente pe care conuati sa le faceti, chiar dacă considerati ca stiti de ce faceti acest lucru. (Relatii de sabotaj, atragerea unui tip "de rău" de potentiali colegi, etc.)
 • Pentru a găsi libertatea dincolo de frică, furie, nesigurantă și alte emotii neplăcute care conduc alegerile si raspunsurile in viata ta.
 • Pentru a atinge performante cat mai inalte in ativitatile competitive si alte profesii stresante sau care te solicita mai mult.
 • Pentru a șterge codurile genetice mostenite fara a le mai transmite mai departe copiilor tai.
 • Pentru aprofundarea experientei spirituale a vietii.
 • Pentru a va elibera de amprentele karmice din vietile trecute.
 • Pentru a te bucura mai mult de tine, si de viata in general.
 • Pentru ati pregati activarea corpului de lumină, activarea ADN-ului și alte daruri de ascensiune necesare in acest moment pe planeta.

Voi simti ceva in timpul procesului?

Ceea ce experimenteaza oamenii in timpul procesului este complet individual. Cei mai multi se simt sustinuti si extrem de relaxati. Unii au un sentiment bland de eliberare. Altii plang si experimenteaza, spasme musculare sau alte manifestari somatice. Unii vad imagini ale unor evenimente pe care le identifica ca trecute sau viitoare vieti sau sinelui. Toate aceste manifestari sunt normale si complet sigure. 

­