­

AYNI EXPERIENCE CURSURI SHAMANISM

TRANSFORM YOURSELF AND HEAL THE WORLD

De milenii, samanii din Anzi au inteles ce a ignorat cultura occidentala: Vindecarea adevarata inseamna trezirea la o viziune a naturii noastre vindecate si a experientei infinitatii. - Alberto Villoldo 

Practicile samanice de vindecare bine pazite timp de sute de ani, sunt un set de tehnici sacre care transforma corpul, vindeca sufletul si pot schimba modul in care traim si murim. La scoala Ayni Experience, punem la dispozitie invataturile antice ale intelepciunii de pe aceasta cale, pentru a putea invata cum sa traiesti viata pe care ai visat-o.

Calatorind in lumea smanului intelegem ca ceea ce percepem ca realitate este o oglinda a programelor si convingerilor noastre inconstiente. Toate acestea sunt stocate in ceea ce oamenii de stiinta au numit retelele neuronale ale creierului nostru, ceea ce samanii definesc ca fiind campul energetic de lumina, "software-ul" care informeaza ADN-ul nostru.

Dezvoltati un nou corp

Prin medicina energetica samanica s-a descoperit ca putem activa vindecarea corpului prin reactivarea sistemelor de detoxifiere celulara existente in campul nostru de lumina, eliminand amprentele de boala si activand genele care genereaza sanatate.

Schimba-te pe tine insuti

Experimenteaza vindecarea holistica, transformarea personala profunda prin conectarea la o linie de samani, Pastratori ai Pamantului, dobandind abilitatile si instrumentele necesare schimbari energetice, mentale, emotionale si spirituale, creand un stil de viata sanatos.

Devino un agent al schimbarii

Lucreaza cu matricea energetica care informeaza corpul, ea poarta mostenirea genetica si ne determina destinul. Descopera cum sa activezi genele care creeaza sanatate si sa opresti pe cele care creeaza boala, invatand sa experimentezi stari superioare ale constiitei.

In cardul scolii Ayni Experience Shamanic School puteti participa la urmtoarele proiecte:

Roata Medicinei

Roata medicinei reprezinta un proces profund si accelerat de vindecare si trezire si o cale catre acestea, in perfecta armonie cu natura. Precum o oglinda a ciclurilor de transformare ale naturii, Roata Medicinei este impartita in 4 module...

Detalii si Inscriere

Medicina Energetica

Medicina Energetica Samanica este un curs de pregatire ca practician in medicina energetica, reprezinta pregatirea ta ca practician de medicina energetica shamanica, pregatire ce-ti permite sa-i asisti pe altii in propria lor vindecare.

Detalii si Inscriere

Calatorie Peru Ayni Journey

In aceasta calatorie sunteti invitati sa simtiti bataile inimii Mamei Pamant in vibratiile transformatoare ale civilizatiei antice Inca. Atingem usor memoria ancestrala, cand vom explora ruinele Incase, permitand inimii sa se deschida la descoperirea tainei si experientei mistice pe care Mama Pamant ne-o ofera fiecaruia dintre noi.

Detalii si Inscriere

Introducere in Traditia Inca

Acest seminar este destinat celor care doresc sa se descopere pe sine, intelegand si descoperind propriul adevar, depasind blocajele generate de propriile limitări mentale si emotionale acumulate, reprimate in decursul timpului. Este seminarul care face introducerea in aceasta traditie si ne pune in contact cu principiile de baza .

Detalii si Inscriere

Retreat Intelepciunea Andina

Intelepciunea Andina, un retreat menit sa ne ajute in a percepe o parte din aceasta cunoastere andina. Vom fi ghidati intr-un retreat de cateva zile de unul dintre samanii Q’ero, Eduardo Chura Apaza impreuna cu Luisa Apaza, alaturi de care vom petrece aceste zile in ritualuri si ceremonii menite sa aduca claritate si intelegere pentru fiecare dintre noi.

Detalii si Inscriere
­