Ayni Experience Cursuri shamanism

TRANSFORM YOURSELF AND HEAL THE WORLD

De milenii, samanii din Anzi au inteles ce a ignorat cultura occidentala: Vindecarea adevarata inseamna trezirea la o viziune a naturii noastre vindecate si a experientei infinitatii. - Alberto Villoldo 

Practicile samanice de vindecare bine pazite timp de sute de ani, sunt un set de tehnici sacre care transforma corpul, vindeca sufletul si pot schimba modul in care traim si murim. La scoala Ayni Experience, punem la dispozitie invataturile antice ale intelepciunii de pe aceasta cale, pentru a putea invata cum sa traiesti viata pe care ai visat-o.

Calatorind in lumea smanului intelegem ca ceea ce percepem ca realitate este o oglinda a programelor si convingerilor noastre inconstiente. Toate acestea sunt stocate in ceea ce oamenii de stiinta au numit retelele neuronale ale creierului nostru, ceea ce samanii definesc ca fiind campul energetic de lumina, "software-ul" care informeaza ADN-ul nostru.

Dezvoltati un nou corp

Prin medicina energetica samanica s-a descoperit ca putem activa vindecarea corpului prin reactivarea sistemelor de detoxifiere celulara existente in campul nostru de lumina, eliminand amprentele de boala si activand genele care genereaza sanatate.

Schimba-te pe tine insuti

Experimenteaza vindecarea holistica, transformarea personala profunda prin conectarea la o linie de samani, Pastratori ai Pamantului, dobandind abilitatile si instrumentele necesare schimbari energetice, mentale, emotionale si spirituale, creand un stil de viata sanatos.

Devino un agent al schimbarii

Lucreaza cu matricea energetica care informeaza corpul, ea poarta mostenirea genetica si ne determina destinul. Descopera cum sa activezi genele care creeaza sanatate si sa opresti pe cele care creeaza boala, invatand sa experimentezi stari superioare ale constiitei.

Initierile Munay KI

Munay Ki reprezintă cele mai profunde și mai transformatoare ritualuri ce provin de la șamanii O'ero, care își au originea în urmă cu peste 30000 de ani de la păstrătorii înțelepciunii din Himalaya, cunoscuţi ca fiind poporul Laika.

Detalii Curs

Roata Medicinei

Roata medicinei reprezinta un proces profund si accelerat de vindecare si trezire si o cale catre acestea, in perfecta armonie cu natura. Precum o oglinda a ciclurilor de transformare ale naturii, Roata Medicinei este impartita in 4 module

Detalii Curs

Medicina Energetica

Medicina Energetica Samanica este un curs de pregatire ca practician in medicina energetica, reprezinta pregatirea ta ca practician de medicina energetica shamanica, pregatire ce-ti permite sa-i asisti pe altii in propria lor vindecare.

Detalii Curs
Go to top