­

Recuperarea de suflet

Reparam trecutul si vindecam viitorul prin recuperarea sufletului.

Recuperarea de suflet este un proces prin care readucem acele parti de suflet care au ales sa coboare in Lumea de Jos pentru a fi pastrate in siguranta in momente de trauma mai puternica si aici vorbim de orice gen de afectiune, fie fizica sau emotinala, care a avut un impact puternic in momentul trairii acesteia. Prin recuperarea de suflet samanul face o calatorie in Lumea de Jos de unde se recupereaza partea de suflet cu darul pe care aceasta il are si un animal de putere care ne va pune din nou in contact cu instinctele noastre naturale.

Pierderea unei parti de suflet poate fi resimtita de o persoana prin sentimentul ca ceva lipseste, nu se simte intreaga, se simte goala in interior si nu stie de ce. Desi a incercat alte terapii sau strategii de vindecare sentimentul nu a disparut. Exista rani sufletesti cauzate de experientele din viata persoanei care determina ca o parte din esenta lor sa fie inchisa sau pierduta pentru ei intr-un fel. Uneori cineva poate face o negociere eronata, inconstienta, pentru a da o bucata din sufletul sau in schimbul a ceea ce este perceput ca fiind necesar supravietuirii sale in acel moment, adica iubire, atentie, protectie etc. Este important sa intelegem ca aceste decizii sunt luate de obicei intr-un mod inconstient, fara ca persoana sa se gandeasca ce impact are alegerea asupra sufletului. Aceste decizii apar adesea la o varsta foarte frageda, fara a se intelege conceptual negocierea, in plus, o persoana poate sa nu-si aminteasca cand o bucata din sufletul ei a fost luata sau pierduta.

Pierderea unei parti de suflet poate aparea in viata prezenta sau poate fi preluata dintr-o viata trecuta. Putem spune ca majoritatea oamenilor vor suferi o anumita pierdere de suflet pe parcursul vietii avand in vedere tiparele si modalitatile prin care vedem ca se fac lucrurile in experiorul nostru si ca este tolerat compromisul pentru a reusi in viata, desi cel mai adesea aceste lucruri se fac in afara constientizarii persoanei. Recuperarea Sufletului este un proces de vindecare prin care se returneaza energia esentiala inapoi.

In mod traditional, se accepta faptul ca numai samanii initiati intr-o traditie samanica si instruiti in aplicarea ceremoniei de recuperare a sufletului sunt calificati pentru a efectua acest proces. Este recomandat ca sa nu incercati aceasta procedura daca nu ati fost instruiti. Functia si responsabilitatea samanului este sa stie unde sa calatoreasca, pentru a accesa cel mai potrivit cadru spiritual, astfel incat sa aduca energia partii de suflet sau esenta lipsa a persoanei facilitand astfel posibilitatea reintregirii energiei sufletului persoanei.

Ceremonia de recuperare a partilor de suflet este un proces complicat de vindecare care aduce rezultate pozitive persoanei mental, emotional si fizic si, de cele mai multe ori, dureaza mai mult de o sesiune.

­