­

VINDECARE SAMANICA – CUM NE PUTEM VINDECA

Starea de bine este o nestemata rara, pe care fiecare fiinta umana o cauta si o doreste, fiind o calitate care nu este usor de atins sau mentinut in lumea de astazi. Putem calatori oriunde in lume in cautarea fericirii si a bunastarii cheltuind o multime de bani, dar nu putem obtine ceea ce ne dorim. Cu toate acestea, sursa acestei calitati nu este undeva in afara, ci in interiorul nostru. Este o calitate pe care o purtam cu noi, dar despre care de multe ori nu stim mare lucru. Starea noastra de bine este naturala facand parte din fiinta noastra reala. Chiar daca suntem bogati si avem un corp sanatos, ne simtim foarte bine cand suntem fericiti si mai ales cand mintea noastra este in pace.

S-a demonstrat stiintific ca starea noastra interna pozitiva si pasnica imbunatateste sistemul nostru imunitar si ne face mai rezistenti la virusi, diminuand riscul aparitiei altor boli grave cum ar fi cancerul sau bolile cardiace etc.

Campul Energetic de lumina - CEL

Toti avem un corp energetic care actioneaza ca o interfata intre fortele vindecatoare ale Naturii si mintea /corpul nostru fizic. Corpul nostru energetic sau Corpul de Lumina reprezinta un camp energetic holografic, care contine toate informatiile despre cine suntem si despre ceea ce am experimentat in toate vietile de pana acum. Tot ceea ce sa intamplat in vietile noastre este imprimat in el, precum si planurile pentru intreaga sanatate genetica, psihologica si culturala pe care am mostenit-o de la stramosii nostri. Cand aceste amprente se activeaza, corpul nostru energetic este incarcat cu energii grele, care impiedica o conexiune clara cu fortele Naturii, impiedicandu-ne sa ne putem vindeca. Campul nostru de energie luminoasa a existat inca de la inceputul timpului. Era una cu lumina nemanifestata a Creatiei si va dura pe tot parcursul infinitului. Se afla in afara timpului, dar se manifesta in timp, prin crearea de noi corpuri fizice, de viata dupa viata.

Imaginati-va ca sunteti infasurat intr-un orb translucid, multicolor pulsand in culorile curcubeului, avand o dimensiune cat latimea bratelor intinse. Acest rezervor de forta vitala este un rezervor de energie vie, indispensabila sanatatii noastre, ca oxigenul si nutrientii purtati de sange. Acestea sunt energiile campului energetic de lumina, cel mai pur si mai pretios combustibil pentru viata. Atunci cand rezervele vitale din campul energetic de lumina sunt epuizate prin, poluanti de mediu sau stres, anxietate, furie, frica, suferim o boala. Ne putem asigura sanatatea si vitalitatea noastra, completand acest combustibil esential.

Fiecare lucru viu de pe Pamant este compus din lumina. Plantele absoarb lumina direct de la soare si o transforma in viata, iar animalele mananca plante verzi hranindu-se cu lumina, astfel intelegem ca lumina este elementul fundamental de sustinere a vietii. Suntem lumina manifestata in materia vie. Fiecare lucru viu din jurul nostru este facut din lumina, manifestata in diferite forme si vibratii. Fizicienii care studiaza particule subatomice stiu ca atunci cand privesti adanc in inima materiei, descoperi ca intregul univers este compus din vibratii si lumina.

Ca si corpul fizic, energia sau Corpul de Lumina are de asemenea, structuri anatomice recunoscute de mai multe culturi din intreaga lume, culturi care lucreaza independent una de cealalta de mii de ani. Aceste structuri sunt chakrele si sistemul meridian cunoscut de la acupuntura. Ele aduc vitalitate sau Chi, asa cum o numesc chinezii, sau Prana, dupa cum o numesc Vedicii, in glandele si organele corpului fizic. Ele de asemenea, elimina energiile grele pe care le colectam din cauza emotiilor si a mediilor toxice.

Medicina energetica se ocupa de eliminarea energiilor grele si a blocajelor care impiedica functionarea corecta a acestor sisteme. Exista modalitati diferite de a elimina aceste blocaje energetice in toate traditiile spirituale cunoscute. Vindecarea Shamanica este modul in care samanii fac aceste curatarii, nu numai a chakrelor si meridianelor, ci si indepartarea amprentelor personale, ancestrale si culturale ale Corpului de Lumina care impiedica sistemele noastre sa functioneze in mod eficient si natural.

Campul energetic de lumina contine o arhiva a tuturor amintirilor noastre personale si ancestrale, a tuturor traumelor si chiar a ranilor dureroase din vietile anterioare. Aceste inregistrari sau amprente sunt stocate in culori pline de intensitatea emotiei. Amprentele sunt ca programele de calculator intr-o stare latenta care atunci cand sunt activate, ne obliga spre comportamente, relatii, situatii sau boli care ne arata rana initiala. Istoria noastra personala se repeta.

Amprentele traumelor fizice sunt stocate in stratul exterior al campului energetic de lumina. Amprentele emotionale sunt stocate in cel de-al doilea strat, amprentele traumelor sufletului in al treilea si amprentele spirituale in stratul al patrulea si cel mai adanc. Amprentele din campul energetic de lumina ne predispun sa urmam anumite cai in viata. Ele orchestreaza incidentele, experientele si oamenii pe care ii atragem pentru a intelege noi insine ce avem de invatat. Amprentele ne propulseaza sa re-cream situatiile vechi de viata, dar ne si ghideaza spre solutii in care putem vindeca ranile antice ale sufletului nostru.

Campul energetic de lumina contine un sablon despre cum traim, cum imbatranim, cum ne vindecam si cum putem muri. Atunci cand nu mai exista nici o amprenta pentru boala in campul nostru, recuperarea se produce cu o viteza extraordinara. De asemenea unele amprente pot slabi sistemul imunitar si atunci recuperarea poate dura mai mult timp. Nici unul dintre noi nu vrea sa petreaca luni de convalescenta atunci cand putem sa ne recuperam in zile sau saptamani. Cand stergem amprenta negativa care a provocat aparitia bolii, sistemul imunitar poate eradica rapid boala.

Samanul este interesat sa curete energia emotionala toxica din jurul unei amprente si apoi sa sterga amprenta insasi. Primele etape ale tratamentului prin medicina energetica samanica constau intr-o curatare profunda sau "spalare" a campului nostru. Pacientul nu se mai identifica cu istoria sa personala si nu mai este nevoie sa suferim pierderi, foamete, dureri sau abuzuri, intelegand mai presus de toate ca sunt in propria calatorie spre infinit.

Acesta este scopul vindecarii prin procesul de iluminare. Nu ma intereseaza foarte mult povestile clientului meu, sunt interesat sa-i ajut pe clienti sa-si dea seama ca nu sunt povestile lor, ci actori intr-un scenariu scris de mama sau tatal lor, sau de cultura, sau de timpul in care traiesc, ca sunt povestitori. Pentru a face acest lucru trebuie sa accesati amprenta de baza din campul energetic de lumina.

Vindecare sau sanatate

Uneori vindecarea ajuta la insanatosire, uneori nu. In cultura noastra occidentala, insanatosirea apare adesea - prin terapie, prin medicamente, chirurgie, chimioterapie sau alte metode - dar daca nu exista “vindecare” impreuna cu “insanatosirea”, “boala” va reveni frecvent deoarece mesajul pe care “boala” la avut pentru noi nu a fost integrat sau pentru ca afinitatea energetica a organismului pentru aceasta “boala” este inca in vigoare. Vindecarea inseamna "a fi intreg". Cand vindecam sau devenim intregi, ajungem intr-un loc de integrare a intelepciunii unui eveniment sau a unui obstacol, a unei “boli” sau a unei relatii, iar ca efect al vindecarii poate fi de cele mai multe ori un leac fizic. A se intele prin boala orice manifestare dezechilibrata a noastra, fie mentala, emotionala sau spirituala, nu neaparat o boala fizica.

Procesul de vindecare incepe la nivelul spiritual. De acolo se deplaseaza "in jos" spre celelalte niveluri ale fiintei. Aceasta inseamna ca uneori energia va ajunge instantaneu la nivel fizic si va aduce schimbari vizibile imediate, dar uneori energia va lucra la un nivel subtil mai intai (cum ar fi nivelul mental), iar schimbarea va fi vazuta mai tarziu la nivel fizic. Aceste lucruri depind de cauza (sau cauzele) afectiunii, calatoria sufletului si stadiul cauzei si efectului. Atunci cand sufletele decid sa abordeze dezechilibrele create in viata prezenta sau in vietile trecute, factorii acestei legi divine vor influenta situatia energetica.

­