­

SESIUNI INDIVIDUALE DE VINDECARE

MEDICINA ENERGETICA SAMANICA

Daca doriti sa faceti o programare la o sesiune de vindecare shamanică, va rog sa folositi datele de contact de mai jos.
Email: vasile.sturzu@ayni-experience.com
Tel: 0740033026

Sesiunile durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. In cadrul unei sesiuni pot fi aplicate unul sau mai multe procese in functie de nevoia clientului.
Ma puteti contacta dacă aveti nevoie de o sesiune de vindecare si alte detalii si prin formularul de contact de pe site.

Vindecarea samanica

Vasile Sturzu este initiat in vechea linie de Pastratori ai Pamantului si Vindecatori ai corpului de lumina, transmise direct de samanii Q’ero, descendenti ai traditiei Inca din Peru. Aceasta puternica munca de vindecare implica un proces de eliminare a energiilor stagnante si cristalizare acumulate prin traumele din trecut si chiar in vieti anetioare, energii care sunt existente in corpul nostru de lumina si in chakrele nostre. Aceasta munca de vindecare include mai multe procese vechi, incercate si autentice, cum ar fi, extractia de energii solide si fluide(entitati), Recupari de suflet si destin, iluminarea corpului de lumina, ceremonia focului.

Procesele sunt blande si simple fiind in acelasi timp puternice si transformatoare. Multe dintre aceste tehnici sunt in prezent utilizate de psihoterapeuti din intreaga lume, din cauza efectelor lor profunde si de durata, folosite in eliminarea problemelor recurente emotionale si psihosomatice. Munca samanica ne elibereaza de conditionarile noastre vechi si chiar de contractele de viata din trecut prin ruperea afinitatii noastre fata de ranile sufletesti vechi.

Aceasta munca sustine evolutia sufletului indepartand obstacolele din calea lui. Fara ranile vechi putem sa ne pozitionam pe deplin in viata noastra constienti si sa ne indeplinim destinele in aceasta viata. Prin munca mea recunosc ca, problemele au fost create prin deconectarea de la sursa noastra interna de sanatate care este sufletul nostru. Sufletul nostru este legatura noastra cu Unitatea - Dumnezeu si atunci cand ceea ce facem este in acord cu Unitatea - Dumnezeu suntem intregi si sanatosi. Prin folositea tehnicilor samanice si indrumarea spirituala eu sustin reconectarea cautatorilor la acest izvor interior inepuizabil si sustin curatarea si eliminarea blocajelor care au cauzat aceasta deconectare.

Ce este samanismul?

Shamanismul este una dintre cele mai vechi si autentica forme de spiritualitate a omenirii. La inceputul evolutiei umane, am inceput sa privim spiritele stramosilor, animalelor, plantelor, elementelor naturii pentru ajutor, indrumare si sustinere. Aceste fiinte pline de compasiune ne-au asistat si au invatat omenirea cum sa traiasca in aceasta lume si cum sa ofere protectie. Aceste fiinte de lumina au predat oamenilor ritualuri si ceremonii pentru vanatoare, agricultura, fertilitate si vindecare, au oferit un cadru si un sentiment de continuitate prin care oamenii au fost ajutati sa se simta in siguranta si sa functioneze bine in lumea lor. Fiintele de lumina au oferit o relatie oamenilor, astfel incat spiritualitatea intr-un sens samanist inseamna a avea relatii autentice si adevarate cu spiritele si Marele Spirit-Dumnezeu.

Unii oameni au observat ca au o chemare puternica pentru a comunica cu aceste spirite si au devenit cunoscuti ca samani, vazatori sau mediatori. Samanii si-au slujit comunitatea ca vindecatori, vazatori sau stapani de ritualuri pentru a asigura echilibrul in solutionarea problemelor. Samanii au sarcina sa asigure mentinerea unui echilibru intre lumile vazute si cele nevazute. Samanismul exista astazi ca substrat al majoritatii, daca nu al tuturor culturilor si exista deoarece relatiile dintre spiritele ajutatoare, compasiune si oamenii continua sa existe.

Samanismul modern este viu si din ce in ce mai cunoscut omenirii. Exista o minunata imbinare a cunostintelor antice in structura noastra moderna care ne ofera posibilitatea sa experiemntam si sa utilizam formele de vindecare folosite de samanii din toate timpurile. Multi oameni descopera ca este importanta conectarea cu Spiritele ajutoare – Fiintele de Lumina si relationarea cu acestea, care nu se limiteaza doar pentru samani, ci este disponibila tuturor celor care pasesc in practica si integrarea vietii spirituale in viata de zi cu zi.

Ce este un practicant al samanismului?

Activitatea practicianului se bazeaza pe cultivarea si integrarea spiritului uman. Astazi practicantii samanici, ca si predecesorii lor, isi dezvolta propria relatie cu pamantul, cu elementele, plantele si animalele, dar si cu darurile si ajutoarele lor din lumea nevazuta – Fiintele de Lumina. Cea mai mare provocare este gasirea unei modalitati de a aduce darurile lor in lumea noastra moderna.

La fel ca stramosii lor, practicienii de astazi au simtit chemarea de la o varsta frageda, pentru a servi in aceasta viata ceva mai mare decat ei insisi. Ei au avut de asemenea, o forma de criza sau experienta spirituala care le-a deschis drumul spre o perspectiva mai larga a lumii si o initiere de a lucra cu Fiintele de Lumina si ghizi spirituali. In mod ideal, potentialii practicanti ar putea sa-si foloseasca experienta dintr-un punct de vedere mai larg pentru a-si ajuta clientii si comunitatile, sa faciliteze vindecarea si cresterea-evolutia.

Sunt mai multe mituri si conceptii gresite despre samanism care ne fac sa privim cu reticenta uneori aceasta practica sau chiar sa o catalogam ca ar fi vrajotorie sau magie nicidecum o forma de vindecare si iesire din iluzie. Sunt cateva mituri pe care le-am intalnit mai des si aici vreau sa punctez cateva din ele.

Primul mit este ca samanii iau droguri cad intr-o transa si spiritele le preiau corpurile. Este adevarat din punct de vedere istoric ca unii practicanti au folosit mijloace halucinogene pentru a intra in transa si astfel intrau in contact cu taramurile spiritului, dar aceste procese se faceau in deplina constienta si prezenta de spirit in comuniune cu spiritele plantelor care ajutau la vindecare si gasirea solutiilor de vindecare pentru persoana in cauza sau intreaga comunitate. Exista si o varietate de alte moduri de a ajunge la starile de transa, dansul, cantatul, toba si creatia de arta sunt cateva modalitati prin care un practicant poate intra intr-o stare inalta de constiinta. In toata practica facuta de mine pana acum, am fost indrumat sa raman prezent si constient indiferent de procesele prin care am trecut si asta predau inclusiv la cursurile mele.

Al doilea mit pe care il intalnesc este ca samanismul este o forma de religie sau de cult, nu este. Samanismul prin natura sa este spiritualitatea si experienta noastra unica cu spiritul sau divinitatea. Prin istoria sa samanismul nu a fost institutionalizat si nu poate fi practicat in acelasi mod de catre nici un popor.

Al treilea mit este ca samanul trebuie sa fie cu pene si margele. Exista un stereotip ca practicantii trebuie sa apara intotdeauna intr-un cadru tribal pentru ca doar asa esti saman. Cred ca cel mai important lucru de stiut aici este ca fiecare practicant trebuie sa serveasca o comunitate si sa fie membru al acelei comunitati. Persoanele cu care am lucrat si m-au instruit, servesc intr-o varietate de locatii, inclusiv spitale, scoli, clinici, biserici. Tot timpul samanii mi-au spus ca ei sunt vechii samani, iar noi suntem noii samani care ducem mai departe toata cunoasterea si ca nu este important sa copiem portul ci sa descoperim propria conexiune cu elementele naturii si spiritele ajutoare – Fiintele de lumina, pentru a ne sustine si a sustine comunitatea din care facem parte.

Practicantul de astazi urmeaza patru principii:

  1. Primul si probabil cel mai important este sa asculti spiritul clientului pentru al ghida prin procesul de vindecare. Trebuie intotdeauna sa ne intrebam, care este calatoria unica a acestei persoane, a locului sau a animalului? Cine este aici pentru a invata si pentru a preda? Acest lucru arata diferit pentru fiecare situatie si ne va indruma sa ajutam in modul corect in integritate si adevar pe cei care trebuie sa invete. Pentru unii, ar putea fi un leac pentru boala lor, iar pentru altii ar putea insemna ca ii indrumi prin procesul de descoperire de sine. Nu trebuie sa existe nici o judecata in acest sens, ci doar sa permiti si sa respecti calatoria fiecarui om.

    2. Gasirea punctului de origine al dezechilibrului care provoaca boala. Vrem sa gasim locul in spiritul si viata persoanei in care a inceput dezechilibrul si sa-l corecteze la sursa. In samanism vedem cinci corpuri sau aspecte ale unei persoane - corp fizic, mental, emotional, sufletul si spiritul. Vedem aceste aspecte intr-un cerc, cu sufletul asezat in mijloc si celelalte patru in jurul acestuia. Roata este in miscare si schimbare constanta. Vazute in acest fel, nu exista un aspect considerat superior. Ceea ce noi numim boala incepe subtil in spirit. Daca dezechilibrul nu este corectat acolo, acesta se va misca in minte, in inima si eventual in corp, unde devine mai dificil de tratat.

    3. Aplicarea tehnicilor si instrumentelor pentru a restabili echilibrul. Toti practicantii vin cu propriul sac de cunoastere si cu tehnica de vindecare. Medicamentul nostru este darul sau talentul special care este unic pentru fiecare practicant. Trebuie sa aplicam toata tehnica de vindecare si instrumentele necesare pentru a ajuta clientii nostri sa se indrepte spre echilibru. Practicantii trebuie sa se bazeze pe relatiile pe care le-au dezvoltat in anii lor de instruire cu ghizii si fiintele de lumina pentru a face acest lucru, sa fie deschisi tot timpul posibilitatilor, chiar daca aceste posibilitati inseamna ca trebuie sa lase ceea ce ii face sa se simta confortabil. De asemenea, trebuie sa fie dispusi sa gandeasca in afara sistemului stabilit si sa creeze noi cai in functie de caz sau situatie pe care ceilalti sa le urmeze. A fi invitat in acest rol de catre o comunitate este un angajament serios si nu unul de a intra usor. Practicantii isi dedica viata pentru a servi ceva mai mare decat ei insisi si trebuie sa se elibereze in mod regulat si sa se purifice, astfel incat informatiile sau vindecarea oferita sa fie in echilibru, adevar si integritate.

    4. Ultimul pas este acela de a oferi indrumare si sustinere astfel incat clientul sa poata obtine o calitate mai buna a vietii. Dupa primul an de practica, am aflat ca sesiunile de vindecare si munca sustinuta a fost doar primul pas in procesul de vindecare. Restul lucrarii este ceea ce clientii pot trai, dezvolta si in cele din urma pot integra in viata lor de zi cu zi. Aici se intampla adevarata vindecare.
­