­

Profetiile vechi incase vorbesc despre acest timp prezent, ca despre o perioada de mari transformari, un timp propice pentru schimbari profunde in intreaga lume. Aceste profetii prezic aparitia unui nou om pe planeta – Homo Luminous - o persoana puternica si inteleapta, care s-a eliberat de frica si traieste intru natura sa, in accord cu faptul ca exista un Creator care  guverneaza intreaga creatie, din care el este parte.

Ritualurile Munay Ki reprezinta cele mai importante invataturi primite de catre Dr. Alberto Villoldo psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni. El a infiintat la Universitatea din San Francisco Laboratorul de Autoreglare Biologica, pentru a studia modalitatea in care mintea creeaza sanatate si boala. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea The Four Winds, unde ii pregateste pe studenti pentru practicarea medicinei energetice. 

Dr. Alberto Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai samani alaturi de indemnul de a le transmite mai departe in intreaga lume. Pe masura ce aceste initieri se vor integra pe deplin in dumneavoastra o sa fiti binecuvantati permanent de catre Fiintele Superioare. Samanii incasi au realizat ca Pamantul se afla acum intr-un moment de profunde transformari si este necesar sa impartaseasca aceste puternice initieri si in afara liniei lor. Aceste initieri au fost primite de Dr. Alberto Villoldo, cu mare respect fata de traditiile native, dorindu-si a se evita ideea ca persoanele din Vest pot deveni samani sau indieni traditionali doar primind aceste ritualuri.

Prin Munay Ki se inteleg cele noua ritualuri de initiere ale medicinii samanice pentru a deveni o persoana plina de intelepciune si putere care si-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creatie. Aceste ritualuri initiatice sunt comune tuturor traditiilor indigene, chiar daca ele sunt exprimate sub diverse forme si stiluri in culturi diferite. Munay Ki reprezinta cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri ce provin de la indienii Q'ero, care isi au originea in urma cu peste 30000 de ani ca pastratorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuti ca fiind poporul Laika. Cele 9 ritualuri initiatorii au abilitatea de a transforma constiinta umana - prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim. ne vindecam si murim in mod diferit pe masura ce corpul nostru fizic evolueaza intr-un corp al luminii.

Profetiile vechi incase povestesc despre aparitia unui nou om ce va apare va Pamant - unul care va trai in afara fricii si isi va avea intrega forta in natura sa transcedentala denumit Homo Luminosus. Munay Ki reprezinta codurile pentru acesl om ce va aparea si va schimba modul in care traiti, va veti vindeca sau veti muri. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice in sistemul chakrelor.

Munay Ki provine din limba Quechua si inseamna Puterea Iubirii sau Fii asa cum esti. Este insasi iubirea neconditionata, nelimitata, eterna. Aceasta iubire ce isi are locasul in centrul inimii reprezinta exercitiul pentru dezvoltarea puterii personale. Munay este si unul dintre principiile organizatoare ale intregului Univers, legea iubirii, prima dintre cele trei legi sacre incase. Mai mult decat o simpla emotie Munay este vazut ca fiind atitudinea de respect si apreciere pentru tot ceea ce ne inconjoara. Astfel. prin Munay cu ajutorul inimii putem comunica cu toate cele cinci taramuri (mineral, vegetal, animal, uman si Apukunas - cel al Fiintelor de Lumina).

In ceeasi traditie cuvantul Ayni inseamna reciprocitate, echilibru si armonie. Este considerata a fi relatia corecta, un schimb sacru sau o munca facuta in comun pentru beneficiul tuturor. Atunci cand dai vei primi si daca primesti trebuie sa dai inapoi. Aceasta este una dintre legile traditiilor mistice care se regaseseste si astazi in toate traditiile. A practica Ayni cu toata lumea si cu tot ceea ce ne inconjoara ajuta la deschiderea inimii si cele noua ritualuri din Munay Ki ne ajuta sa traim in Ayni.

Transmiterea ritualurilor Munay Ki se face in forma unor transmisii energetice care schimba campul energetic de lumina al initiatului. Aceste ritualuri sunt un proces in noua pasi sau etape, un proces care vindeca ranile trecutului, adica mostenirea noastra genetica si karmica. Ele ne ajuta sa pasim spre plenitudinea naturii noastre, prin tranformarea campului energetic uman si reinformarea, reprogramarea ADN-ului nostru, ceea ce ne face capabili sa ne dezvoltam un nou corp, cu alte date biologice, un corp care imbatraneste, se vindeca si moare intr-un chip complet diferit decat cel prescris de codul genetic anterior.

Acum e momentul sa pasim in propria noastra calatorie initiatica, de vindecare interioara, o sansa de a ne conecta la extraordinara lume a creatiei. Alegerea ne apartine si fiecare dintre noi face o alegere, chiar acum. Munay Ki este o invitatie de a pasi intr-o experienta de transformare, de transfigurare alchimica, o calatorie de explorare a puterilor de vindecare personala. Intrand in lumea creatorilor, alegem sa visam lumea intru devenire.

Ritualurile Munay Ki sunt impartite in trei categorii: ritualurile de baza, ritualurile transmise pe linie energetica si ritualurile ce vor urma.

Ritualurile de baza

1 - Ritualul vindecatorului - Humpeq - ne conecteaza cu Fiinte de Lumina care vor veni si ne vor asista la vindecarea si transformarea personala. Laika stiau ca avem la dispozitie o asistenta spirituala extraordinara. Fiintele de lumina vor lucra cu noi fie pe parcursul meditatiilor ce le vom face fie in timpul somnului pentru a vindeca ranile noastre. De asemenea prin primirea acestui ritual se va trezi si se va dezvolta puterea vindecatoare ce se afla in mainile noastre.

2 - Ritualul de protectie - consta in, introducerea in campul de lumina a celor cinci benzi energetice, reprezentand elementele pamant, apa, foc, aer si spirit. Odata instalate aceste benzi vor actiona prin descompunerea oricarei energii negative din jurul nostru, in unul din aceste cinci elemente, astfel incat acestea nu ne vor mai putea afecta. Intr-o lume bazata pe sentimentul fricii aceste Benzi ale Puterii asigura o protectie considerabila. Primirea acestei initieri asigura protectia totala a campului energetic de lumina astfel incat sa ne putem invata lectiile intr-un mod mai usor.

3 - Ritualul armoniei - Ayni Karpai - reprezinta transmisia a celor sapte arhetipuri universale in chakre. In prima chakra veti primi sarpele, jaguarul in chakra a doua, pasarea colibri in chakra a treia si vulturul (condorul) in chakra inimii. Apoi vor urma o numar de trei arhangheli in chakrele superioare astfel: Huascar Inca - pastratorul lumii de jos dar si al mintii subconstiente este transmis in chakra cinci, Quetzalcoatl - sarpele cu pene, pastratorul lumii de mijloc si al constientului va fi transmis in chakra a sasea, iar Pachacuti - pastratorul lumii sus si supraconstientului dar si pastratorul timpului va fi transmis in chakra coroana. Aceste arhetipuri sunt transmise in chakre ca seminte ce vor germina in prezenta focului, de aceea va trebui sa practicam mai multa vreme ritualul focului. Primirea acestui ritual va ajuta sa va curatati si protejati chakrele, sa va dezvoltati corpul de lumina.

4 - Ritualul vazatorului - Karwak - permite deschiderea unor noi cai neuronale energetice prin instalarea unor fire de lumina de la cortexul vizual la al treilea ochi si inima. Aceasta practica va trezi abilitatea de a percepe lumea invizibila . Multi dintre cei care au primit acest ritual au descoperit la cateva luni ca puteau sa "vada" lumea energetica din jurul lor.

Ritualuri transmise pe linie energetica

5 - Ritualul pastratorilor zilei - este un ritual in care veti fi conectati cu o linie renumita de maestri vindecatori din trecut. Pastratorii zilelor au fost de cele mai multe ori femei si s-au ocupat cu asistarea nasterilor si deceselor precum si cu vindecarea cu ajutorul plantelor. Primirea acestui ritual va permite sa lucrati cu energia locurilor sacre din diverse parti ale lumii (Macchu Picchu, Stonehenge), sa fiti sustinuti in munca energetica pe care o efectuati dar si sa va vindecati partea feminina din dumneavoastra trecand astfel dincolo de frica.

6 - Ritualul pastratorilor intelepciunii - Alto Mesayok - prin care veti fi conectat la o linie a fiintelor de lumina care au locuit muntii sacri ai planetei Pamant si care sunt pastratori si protectori ai stiintei vindecarii. Primirea acestui ritual va ajuta sa chemati pastratorii intelepciunii rugandu-i sa-si daruiasca intelepciunea si cunoasterea pentru ca sa vindecati partea masculina din dumneavoastra, sa treceti in afara timpului, sa invatati medicina samanica si sa simtiti infinitul.

7 - Ritualul pastratorilor pamantului - Pampa Mesayok - ne conecteaza la o descendenta de arhangheli care sunt gardienii galaxiei noastre. Se stie despre ei ca au forma umana si ca sunt inalti precum arborii. Pastratorii Pamantului, care sunt administratorii tuturor formelor de viata de pe pamant, se afla sub protectia directa a acestor arhangheli si pot invoca puterea acestora atunci cand au nevoie, spre a aduce vindecare si echilibru in orice situatie. Acest rit il invata pe neofit despre caile clarvazatorului, dar si sa transforme lumea in accord cu visele lor.

Ritualurile ce vor veni

8 - Ritualul pastratorilor stelari - Kurak Akullak - este un ritual care ne ancoreaza in timpul ce va sa vina dupa marea schimbare ce a avut loc in anul 2012. In conformitate cu intelepciunea populara, atunci cand primesti acest ritual, corpul tau fizic incepe sa evolueze in directia transformarii sale in homo luminosus. Procesul de imbatranire este incetinit, devii rezistent la boli la care erai odata vulnerabil. Dupa ce Alberto Villoldo a primit acest ritual - a constatat ca nu mai procesa evenimentele in mod primar, la nivel fizic. El mai spune ca atunci cand a racit, a procesat boala la nivel energetic, iar ca aceasta i-a parasit organismul intr-o zi-doua, si nu in doua saptamani, cum se intampla de obicei. Villoldo marturiseste ca a inceput sa traiasca cu adevarat si sa proceseze la nivel spiritual evenimentele care aveau loc in viata lui.

9 - Ritualul Creatorului - Taitanchis Tranti - trezeste Creatorul sau Scanteia Interioara Divina astfel incat sa intelegeti ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic fir de nisip la cel mai mare galaxie din Univers. Acest ritual nu a fost pana in 2006 disponibil pe Pamant, el fiind primit direct de la Spirit. Desi au existat persoane care au atins acest nivel si si-au trezit Constiinta Hristica sau Buddhica nu a fost niciodata posibil ca acest ritual sa se transmita de la o persoana la alta. Ritualul Creatorului a fost primit de catre samanii incasi, care au primit si capacitatea de a-l transmite mai departe in vara anului 2006.

Dr. Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai (amintind aici pe don Alejandro Cahuanchi, Juan Nunez del Prado, don Manuel Quispe), alaturi de binecuvantarea de a le transmite mai departe in intreaga lume.

Vezi cand este planificat urmatorul Seminar de Introducere apasand butonul de mai jos:

SEMINAR DE INTRODUCERE IN TRADITIA INCA
­