­

Te invit sa participi la unul dintre principalele seminarii care stau la baza transformarii si vindecarii de sine, provenite din traditia samanica Inca. Munay Ki provine din limba Qechua, limba oficiala a popoarelor din Anzi(Valea Sacra, Machu Picchu, Ausangate-Muntele Curcubeu, Cusco s.a.m.d.), Munay insemnand Iubire si Ki Putere.

Munay Ki reprezinta cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri ce provin de la samanii O'ero, care isi au originea in urma cu peste 30000 de ani de la pastratorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuţi ca fiind poporul Laika. Cele 9 ritualuri initiatorii au abilitatea de a transforma constiinta umana - prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim, ne vindecam si murim in mod diferit pe masura ce corpul nostru fizic evolueaza intr-un corp al luminii Homo Luminos.

Acest seminar este destinat celor care doresc sa se descopere pe sine, sa ajunga sa inteleaga si sa descopere propriul adevar, sa iși depaseasca blocajele generate de propriile limitări mentale si emotionale acumulate, reprimate in decursul timpului.

Tindem sa ignoram propriile trairi si emotii si ceea ce simtim in conformitate cu situatiile de viata, reprimandu-le datorita tiparelor si modelelor social impuse, ajungand sa punem pret mai mare pe nevoile celorlalti ori sa cerem exclusiv din exterior implinirea propriilor nevoi, fapt care ne duce la separarea de sine, iesirea din integritate, neexprimarea propriului adevar. Toate acestea creeaza un conflict de sine si in fiecare din aceste situatii echilibrul interior este perturbat, unde fie ca suntem coșntienti sau nu, lucrul acesta se manifesta prin generarea de emotii negative, tristete, nemultumire, apatie, furie, frica, ura, gelozie, fuga si altele. Dupa o perioada de timp aceste emoții/energii generate in mod repetat, in organism creeaza boala, moment critic, prin care corpul ne comunica ca avem nevoie sa privim catre transformare/vindecare. Stim ca in lumea noastra exista sisteme care se ocupa de aceste lucruri si pentru fiecare manifestare se pune un diagnostic care automat are si un tatament. Medicina spirituala este un sistem care se ocupa de sanatatea fizica, mentala si emotionala, identificand sursa bolii, eliminand cauza spre deosebire de celelalte sisteme care in general, cauta să trateze efectul.

In cadrul acestui curs vei invata sa iti depasesti propriile conditionari, prin intelegerea si conștientizarea sursei trairilor existente astfel incat prin procesele de vindecare sa aduci in constient capacitatea si darul existent in structura ta, puterea vindecatoare care sta in fiecare dintre noi. Vei avea posibilitatea sa eliberezi mare parte din incarcatura mentala si emotionala astfel incat sa poti face mai ușor schimbarile pe care ti le doresti, exprimandu-te asa cum esti, ajungand mai aproape de echilibrul interior.

Acest seminar este o chemare la asumarea puterii personale integrand vechea cunoastere in constiinta moderna. Este primul dintr-o serie de seminarii si worksopuri care te pregatesc pentru a transmite mai departe aceasta cunoastere, pastrata cu sfintenie de samanii din Anzi si Amazon, prin care ai posibilitatea de ati explora Universul interior. Este o oportunitate de pregatire pentru cei care vor sa intre în Roata Medicinei.

Indiferent ce profesie ai, din momentul in care intelegi ca lucrarea Spiritului poate sa devina lucrarea ta, ca Spiritul poate sa lucreze prin mainile tale, inima ta, sentimentele tale, abilitatile tale, viata ta va dobandi o semnificatie mai ampla.

Vom petrece cateva zile dincolo de “normalul vietii noastre”, zile menite sa ne schimbe felul în care ne privim si percem, viata, natura si tot ce ne inconjuara, dar si ce se afla dincolo de toate acestea.

In cadrul acestor zile se vor primi cele nouă ritualuri Munay Ki care stau la baza evolutiei samanilor Q’ero din Anzi care ne ajuta sa invatam cum sa devenim agenti ai schimbarii si transformarii. Cand experimentezi Munay ki vei incepe sa simți prezenta si intelepciunea celor Luminoși care se afla in afara timpului si care salasluiesc in Infinit. După cele 9 initieri chakrele tale vor avea oportunitatea sa fie curatate si tu vei putea obtine ceea ce Pastratorii Pamantului cunosc ca fiind Corpul Curcubeu de Lumina pe masura ce chakrele tale incep sa straluceasca in culorile lor originale.

Profetiile vechi incase povestesc despre aparitia unui nou om ce va fi pe Pamant - unul care va trai in afara fricii si va avea intreaga forța in natura sa transcedentala, denumit Homo Luminosus. Initierile Munay Ki reprezinta codurile ADN pentru acest om care deja a început sa apara. Aceste coduri vor schimba modul in care traiesti, te vei vindeca si vei pașii in afara dramei care te-a condus atata vreme. Codurile sunt transmise sub forma de ritualuri energetice si te vor ajuta sa vindeci ranile trecutului karmic si mostenirile genetice. Initierile iti vor reinforma ADN-ul si vor modifica matricea energetica a Corpului de Lumina.

Cele noua ritualuri sunt: Ritualul vindecatorului, Ritualul de protectie, Ritualul armoniei, Ritualul vazatorului, Ritualul pastratorilor zilei, Ritualul pastratorilor intelepciunii, Ritualul pastratorilor pamantului, Ritualul pastratorilor stelari si Ritualul Creatorului.

Cursul este interactiv, cu demonstratii si experiente unice in care ai posibilitatea ca prin experienta proprie sa intri in contact cu propriul adevar.

Pe parcursul acestor zile vor fi explicate, invatate si veti experimenta:

1. Tainele si invataturile de baza ale samanilor incasi;

2. Practici samanice de crestere, intarire si dezvoltare a Corpului de Lumina:
    - Deschiderea spatiului sacru - Prin invocarea celor 4 arhietipuri, Mama Pamant si Tatal Ceresc se creaza un spatiu cu o incarcatura vibrationala inalta. Prin rezonanța, vibratia corpului tau creste, facilitand astfel eliberarea energiilor de vibratie joasa.
    - Extinderea Campului de Lumina – Explorarea propriului spatiu sacru in care ai posibilitatea sa percepi conexiunea directa cu Spiritul si restul fiintelor de lumină care te sustin;
    - Respiratia Focului – Prin respiratia focului ne reconectam la energia Mamei Pamant si a Spiritului amplificand puterea personala de vindecare si transformare;
    - Ritualul Focului – Fiind o cale a focului avem nevoie sa crestem semintele primite prin ritualuri cu foc, astfel beneficiem de o transformare si vindecare mai rapida;
    - Meditatia șamanica in miscare – Conectarea si constientizarea energiei arhetipurilor care ne sustin pe aceasta cale, acestea fiind, Sarpele, Jaguarul, Pasarea Colibrii, Vulturul in primele patru chakre si in chakrele superioare cei trei pazitori Huascar(Pazitorul Lumii de Jos), Quetzalcoatl(Pazitorul Lumii de Mijolc) si Pachacuti(Pazitorul Lumii de Sus);
    - Fumigatia samanica – Prin fumigatie invatam cum sa ne curatam campul energetic eliberandu-ne de energiile agatate sau preluate din exterior, care ne pot influența mental si emotional;
    - Vindecarea sustinuta de Mama Pămant prin intermediul desenelor pe pamant – Prin aceasta tehnica eliberăm incarcatura energetica acumulata prin mentinerea in tipare si credinte preluate sau impuse social, facilitand procesul de constientizare si vindecare a propriilor rani;
    - Eliberarea de roluri si etichete care ne limiteaza experienta de viata;
    - Schimbarea perceptiei pentru a putea aduce transformarile dorite in propria viata – Privind orice problema sau aspect prin ochii arhetipurilor avem posibilitatea sa intelegem pe fiecare nivel(fizic, mental, emotional si spiritual) cauza propriilor manifestari si totodata sa vedem care este solutia de vindecare si transformare personala;
    - Calatoria in Lumea de jos pentru recuperarea partilor de suflet pierdute;

3. Initierile Munay KI:
Explicatii despre toate cele 9 ritualuri;
Veti fi initiati in toate aceste 9 ritualuri si veti fi invatati cum sa le transmiteti mai departe;
Suport de curs
Piatra Pi

Cand?

22 - 23 iunie 2024 - Bucuresti

Program
22 Iunie 2024 - 08:30 - 19:00
23 Iunie 2024 - 08:30 - 18:00

Locatia: Bucuresti
Va fi comunicata celor inscrisi.

Seminarul este sustinut de:

Vasile Sturzu
Practicant al samanismului, terapeut in medicina samanica Inca, indrumator spiritual, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, Certificat in medicina energetica a samanilor Incasi. Am fost format si acreditat cu drept de predare a practicilor samanice Inca.

In anul 2012 am calatorit pentru prina data in Peru, unde am inceput sa lucrez atat cu samani Q’ero din Anzi cat si cu samanii Shipibo din Amazon, cu Ayahuasca si dieta cu plantele maestru vindecatoare. Am studiat si am pasit pe calea vindecarii de sine de multa vreme trecand prin mai multe procese si initieri care m-a definesc in prezent si m-au ancorat mai mult in ceea ce este cu adevarat aceasta lume ajutandu-ma sa vad realitatea si avand dorinta de a impartasi cu toti aceasta cunoastre si de a transmite mai departe invataturile sacre primite de mine. De atunci anual organizez calatorii initiatice in Peru, cursuri, ateliere si sesiuni individuale de indrumare si vindecare.

Costuri:

Taxa seminar - 600 RON / persoana
Pentru cei care repeta semiarul - 350 RON / persoana

La inscriere se plateste un avans de 200 RON.

Inscrierile se fac apasand butonul "Vreau sa Particip"

Vreau sa Particip
­