­

Medicina Energetica Inca

 

Modulul Vest ofera posibilitatea celor care doresc sa participe in acest an la Medicina Energetica sa se poata inscrie, fiind si ultimul modul la care se mai poate intra in acest ciclu de vindecare prin intermediul Medicinei Energetice.

Medicina Energetica Samanica este un curs de pregatire ca practician in medicina energetica, pentru care este necesara participarea la cursul Roata Medicinei. In timp ce Roata Medicinei reprezinta propria ta calatorie de vindecare, prin parcurgerea medicinei energetice samanice se aprofundeaza procesele de vindecare si transformare incepute in roata medicinei si totodata reprezinta pregatirea ta ca practician de medicina energetica shamanica, pregatire ce-ti permite sa-i asisti pe altii in propria lor vindecare.

Dovezile descoperite pana acum spun ca samanismul este una din primele practici spirituale cunoscute omenirii. Dovezi ale acestor traditii spirituale si ale metodelor de vindecare dateaza de mii de ani si au fost gasite in toate colturile lumii. Ca si practica spirituala si modalitate de vindecare, samanismul a fost practicat intr-o forma sau alta de toate culturile indigene din variate zone geografice.

Samanii cred ca lumea pare reala numai pentru ca o percepem ca atare si ca tot ceea ce percepem este o reflectare a unei "harti" sau a unui plan intern, individual pe care fiecare dintre noi la construit cu privire la natura realitatii. Aceste harti sunt stocate in ceea ce samanii definesc drept corpul de lumina sau campul de energie luminoasa (CEL) fiind ceea ce oamenii de stiinta numesc retele neuronale. Multi cercetatori cred ca CEL este pur si simplu o aura produsa de activitatea electrica a creierului si a sistemului nervos. De aceea, aura poate fi fotografiata si uneori vazuta cu ochiul liber. Samanii cred insa ca CEL este energia care creeaza si continua sa sustina corpul, creierul si sistemul nervos.

Samanii stiu ca, daca doresc sa schimbe lumea exterioara, trebuie sa inceapa prin schimbarea hartilor interioare, vindecand amprentele de boala si traume din CEL. Ei cred ca CEL este planul care creeaza sanatate sau boala si ca o mai buna intelegere a acestui proces de corp al Luminii poate aduce vindecarea de sine.

Din perspectiva samanica suferinta umana are cateva cauze prinicipale. Prima cauza si cea din care deriva celalalte este aceea a separarii de Spirit si Divinitate, sau mai bine zis a iluziei separarii. Aceasta iluzie a separarii este sursa marilor suferinte si chinuri sufletesti, emotionale si chiar fizice pe care din ce in ce mai multi semeni le traiesc.

Alte cauze sunt pierderea puterii, pierderea unei parti de suflet, blocajele spirituale sau intruziunile energetice.

Cu toate acestea samanii stiu ca in fiecare moment suntem inconjurati de forte spirituale ce sunt gata sa ne sprijine, sa ne vindece, sa ne hraneasca in transformarea noastra si pentru asta tot ce avem de facut este sa ne angajam in relatie autentica cu aceste forte si cu Marele Spirit pentru a primi un flux bogat de binecuvantari si vindecari.

Samanii inteleg diferenta dintre Vindecare si Intarire(sanatate) ...
Intarire(sanatatea) este activitate medicala. Vindecarea este activitatea samanului.

Tratamentul medical consta in tratarea bolii si eliminarea simptomelor. Cu totii cunoastem oameni care au primit tratament, dar nu au avut parte de vindecare. Cand se intampla acest lucru, simptomele in general revin.

Vindecarea samanica abordeaza cauza bolii, care in general este o trauma si emotiile toxice care rezulta, aspect care separa persoana de bucuria si sanatatea sa. Pentru samani, cauza bolii se datoreaza amprentelor traumelor stocate in CEL al unei persoane, care sunt declansate in mod repetat. Vindecarea de sine se intampla atunci cand eliminam aceste amprente sau incarcaturi energetice din matricea luminoasa care inconjoara si ne informeaza corpurile si viata.

Centrul Medicinei Energetice Samanice este modul in care transformam expresia noastra genetica pentru a crea echilibru si sanatate. Dincolo de asta putem face un salt cuantic pentru a crea un nou om, despre care vorbim in zilele noastre si pe care il numim Homo Luminos, care nu este supus suferintelor si bolilor prin care a trecut mult timp umanitatea, aspecte care continua sa ne afecteze si astazi. Prin Medicina Energetica Samanica putem crea un nou om, care imbatraneste, moare si vindeca cu curaj si stralucire.

Descrierea Modulelor - Medicina Energetica Samanica

Modulul I – Directia Sud-Sarpele

Invatam si practicam:
Peocesul Iluminarii - Prin procesul de iluminare invatam cum sa curatam inregistrarile energetice ale bolilor, ale disfunctiilor psihologice si chiar fizice. Invatam cum sa lucram in Campul Energetic de Lumina (CEL) pentru a aduce vindecare incepand de la nivelul matricei energetice pana la nivel fizic. Iluminarea este procesul de baza al vindecarii shamanice si permite stergerea permanenta a unei inregistrari din CEL (campul energetic de lumina). Aceste inregistrari contin informatii despre karma, boli fizice si emotionale.

Modulul II – Directia Vest- Jaguarul

Invatam si practicam:
Procesul Extractiei de energii solide si fluide - In timp ce energiile cristalizate se incrusteaza in corpul fizic, o energie fluida (entitate intruziva) se incorporeaza in chakre actionand asupra sistemului nervos central. Procesul de extractie ne permite sa ne eliberam de bagajul karmic mostenit de la familia de origine si totodata sa dezlegam eventualele blesteme ce se perpetueaza de la o generatie la alta pe linia ta familiala, tot cu ajutorul extractiei mai poti elibera din Campul Energetic de Lumina energiile toxice sau entitatile intruse. Multe probleme fizice si psihologice sunt cauzate sau exacerbate de entitati fluide intruse si energii solide. Acestea produc adesea anxietate, depresie, dependente, schimbari de dispozitie precum si o serie de alte simptome.

Modulul III – Directia Nord – Pasarea Colibri

Invatam si practicam:
Procesul Recuperarii de Suflet - Invatam procesul recuperarii de suflet ce ne permite sa ne reconectam cu resurse si daruri care ne reaseaza pe linia destinului. Simptomele pierderii de suflet variaza in mod considerabil insa cei mai multi factori determinanti sunt depresia, sentimentul ca nu faci parte din aceasta lume, ca viata te traieste pe tine in loc ca tu sa fii cel care o traieste pe ea, pierderea puterii, o stare de slabiciune, sentimente cronice de nefericire si lipsa bucuriei de a trai, toate acestea sunt aspecte ce indica o fragmentare de suflet. Tot in acest modul invatam cum sa rescriem contractele sufletului, contracte ce devin noul nostru destin.

Modulul IV – Directia Est – Vulturul

Invatam si practicam:
Ritualurile de trecere si Ritualurile de tranzitie - Invatam cum putem sa-i asistam pe cei dragi in calatoria de trecere in viata de apoi, ne familiarizam cu harta acestei lumi spre a ne pregati si pe noi insine pentru a face calatoria ultima cu usurinta in deplina acceptare si constiinta. Odata invatata aceasta harta ea ne permite sa murim altfel, ne permite sa intelegem procesul de inchiere a vietii si ne ofera o noua perspectiva asupra acesteia. Cunoasterea hartii de dupa moarte ne daruieste cheia iesirii din labirintul fricii si astfel ne permitem sa ne facem disponibili vietii. Totodata prin aceast modul invatand ritualurile de tranzitie intelegem si deprindem cunoasterea trecerii cu gratie, si fara durere prin procesele de transformare si schimbarile inevitabile pe care le presupune existenta pe Pamant, prin ciclurile vietii.

Cusurile sunt sustinute de:
Vasile Sturzu

Practicant al samanismului, terapeut in medicina samanica Inca, indrumator spiritual, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, Certificat in medicina energetica a samanilor Incasi. Am fost format si acreditat cu drept de predare a acestor practici samanice Inca.

In anul 2012 am calatorit pentru prina data in Peru, unde am inceput sa lucrez atat cu samani Q’ero din Anzi cat si cu samanii Shipibo din Amazon, cu Ayahuasca si dieta cu plantele maestru vindecatoare. Am studiat si am pasit pe calea vindecarii de sine de multa vreme trecand prin mai multe procese si initieri care m-a definesc in prezent si m-au ancorat mai mult in ceea ce este cu adevarat aceasta lume, ajutandu-ma sa vad realitatea si avand dorinta de a impartasi cu toti aceasta cunoastere si de a transmite mai departe invataturile sacre primite de mine. De atunci anual organizez calatorii initiatice in Peru, cursuri, ateliere si sesiuni individuale de indrumare si vindecare.

Programul cursului este urmatorul:

Modul SUD – 26 - 28 Februarie 2024
Modul VEST – 13 - 15 Mai 2024
Modul NORD – 29 – 31 Iulie 2024
Modul EST – 14 - 16 Octombrie 2024

Costuri Cursuri:

Medicina Energetica Samanica - 950/Modul 
Medicina Energetica Samanica - 600/Modul – pentru cei care repeta

Costuri cazare si masa:

Cursul este rezidential si se desfasoara la Pensiunea Runcosu din Bozioru.
Adresa este: Bozioru Nr 29, Jud Buzau
 
Tarife:
 
Servicii Tarif/Pers/zi
Cazare camesa dubla 90
Cazare camera tripla 70
Cazare camera single 150
Micu dejun 35
Pranzul 50
Cina 35
 

Inscrierea se face completand formularul de mai jos - apasand butonul "Vreau sa particip". Pentru rezervarea unui loc se plateste un avas de 300 Ron. Plata se face in contul societatii Ayni Experience SRL pe care il gasiti pe factura de avans emisa in urma inscrierii.

Vreau sa particip!

Pentru detalii si alte informatii va rugam sa ne contactati:

Vasile Sturzu – Tel: 0740033026
Email: vasile.sturzu@ayni-experience.com

Munay Sonqo,
Vasile Sturzu

­